onsdag 12 maj 2010

Två klipp

Igår när jag gick ut med husse såg vi att en del har lagt i sina båtar.Hoppas att vi ska ut och åka snart.I morse var det svårt att vakna.På morgonrundan brukar jag sitta och vänta en stund utanför Saschas grind för att se om hon också ska ut, men det är alltför sällan vi träffas.En trädskuttare var det enda livstecknet.Matte "friserade" mina öron idag!Hon tror att jag inte lyder för att jag inte hör! Hur dum får man va??? Stympade kramar, Ludde

7 kommentarer:

Arlo sa...

Vilka lika sovstilar vi har, men jag vill inte ha fluff i bian. Matte trilskas och lägger dit fluff av olika slag och jag knuffar bort. Det ska vara svalt och glatt i bian! Dina öron blev väldans snygga, men börja inte lyda nu för då får ju matten rätt! Regniga och åskiga krmar.

Wille sa...

Vilken skön sovstil du har ! Visst är det skönt att sova på rygg.
Friserat öronen hmmm, nej inte kan jag tro att det är för att du har päls i öronen som du inte hör, du har väl helt enkelt något viktigare för dig. Låt matte din få jobba lite hårdare för att du ska lyssna bara.
Jo då ibland får jag allt jobba för mina köttbullar, men det gör inget så länge det är roligt.

Hillman sa...

Jaså, din matte har samma konstiga uppfattningar om varför vi inte lyder, när vi jyckar blir lite äldre så gör vi lite som vi vill och inte som mattar vill. Lillhusse säger att vi har selektiv hörsel och jag trot att han har rätt, vi hör när vi villl höra. Min matte tycker att du är fräsig och söt jycke och hon vill gärna veta vad du är för ras.

Regniga taxpussar.

Giah mfl. sa...

Du blev riktigt stilig med nyklippta öron :)
Men om din matte tror det ska hjälpa för hörseln är hon ute och cyklar ;) Hörseln vi har är ju toppen!!! Utsökt när vi vill och sen är det bara att stänga av när andan faller på :)

Ha en bra helg trotts regnskurar...
Puss Giah mfl.

Arlo sa...

Tack för din grattis-önskan! Ja, visst var jag snabb och klok som vann den tävlingen? Det lönar sig att vara morgonpigg! Vinnarkram!

Sigge sa...

´Tänk om människor kunde få in i sina skallar att vi hör när det behagar oss.
Är vi upptagna så finns det ingen anledning att lyssna på deras mäskliga tjafs!

Stella sa...

Jasså du har oxå kork i öronen, det har jag med!! Den där jäkla Doris är sååååå duktig, men jag, jag får minsann gå i koppel när hon får vara lös...

Va gott du ligger i Bian, jag ser allt att det finns lite plats kvar till mig :-)