onsdag 19 maj 2010

Nyklippt

Matte är nog inte riktigt att lita på.När jag låg i skydd av en buske och vilade mig kom hon farandes med kökssaxen och klippte och klippte och klippte så att det kunde räcka till minst hundra fågelbon.På tal om fågelbon så har fru Blåmes lagt nio ägg nu och hon är bara borta korta stunder från holken.Det hjälper inte hur många godisar jag får, det fattas en väldans massa päls! Hon påstår att jag ska ändå klippas med maskin på lördag, så därför passar hon på att öva sig att klippa med saxen först. Jojomensan, nog ser jag övad ut alltid... Tufsiga kramar, Ludde

9 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Det är mycket man ska stå ut med för att ligga på töpp. Himmel, har den lilla pippin lagt så många ägg. Då får ni vakta dom ordentligt så ingen kommer och rövar bort dom. Har ni inte lite sommarvärme hos er? Tyckte vi såg att din matte hade vintertofflorna på sej.
pussar

Kasper sa...

Oh, så mågna ägg!!! Det blir många munnar att mätta det, så småningom, för den lilla mamman! Finns ingen pappa inom synhåll? Det BORDE det sannerligen finnas, säger matte som för ögonblicket känner sig som en tvättäkta feminist.

Jaså, Ludde, du ska klippas ännu mer. Det ska inte jag. Undrar om det vore skönt, kanske?

Elliot Kung af Upphärad sa...

Jo du, sätt en sax i nyporna på mattarna så är det kört. JAg blev ju nästan rädd när jag såg bilderna när du ligger och gottar dig, du ser ju ut som en fäll. Tur att vi fick se att du står upp idag. (det gör Kulan oxå he he, hon har lite svårt för att sitta )

Arlo sa...

Men nu ser man ju hur snygg och vältränad din kropp är! Wow, inför badsäsongen är det nog helt rätt att klippa sig så där.

Hillman sa...

Lite krångligt att ta sig hit måste jag säga fick försöka tre gånger men den tredje så gick det att kommentera hos dig.

Jag tycker att du ska vara glad att din matte snöt lite päls av dig, för det är skönt att inte ha tjockpälsen nu när utevärmen slagit på. Sen tycker jag att du blev riktigt snygg och inte tufsig som du säger.

Taxkramisar.

Tessan sa...

Men snälla snälla söta TACK!! Jag fattade ju inte att det var en tävling på RIKTIGT!!! Primo hälsar att han redan nallat 3 i burken:) Acke är ju lite off och äter just inget för tillfället.... Sen tycker jag att du ser döööö läcker ut i kortare päls!
Puss och kram hela dan...ja och natten med;)

taxenmilton sa...

Ja du precis så gjorde hussen med mig åsso idag, låg och hade det bra och han kom med saxen, sa att jag såg lite tovig ut!!!!!. Klippas med maskin låter lite otäckt tycker jag,,,,, men blir du sån däringa naken hund då??? Kramisa Milton

Sigge sa...

Tack o lov för att min päls inte behöver klippas.
Annars så skulle väl matte hänga där med saxen hela tiden.
Maskin, det låter som nåt tortyrkammar liknade

Malte och Snoken sa...

hej tufsludde! så där ser vi ut när matte får frispel med saxen här hemma oxå. Fast vi tyckte du var stilig som vanligt!!