måndag 24 maj 2010

Morgonrunda i päls

Soligt men svalt var det i morse.Matte och jag kom lite i otakt när vi skulle ut på morgonrundan, men vad gör väl det när jag fick ha pälsen kvar. Dom lovade att lämna tillbaks klippmaskinen och bara frisera varsamt med sax i stället.Som tack hjälpte jag matte plantera jordgubbs- och tomatplantor.Gick en eftermiddagspromis med hussen vid Garnviken där jag inte varit sedan i vintras. Nu ska vi straxt ut på sista rundan, och sedan ska vi se vad ni har gjort idag... Håriga kramar, Ludde

6 kommentarer:

Arlo sa...

Bra jobbat, kompis! Du har ju snygg päls, klart den ska sitta kvar. Jordgubbsplantor låter bra om du som jag gillar jordgubbar förstås.
Gubbiga kramar. Rudi

Wille sa...

Japp en måste ju underhålla planerade och anlagda racerbanor. Dessutom så slipper de rensa en massa ogräs där också.
Håller med Rudi om pälsen din. Den ska inte klippas, du är väl inget får heller. Vad bra att matte fick lite grävhjälp när hon planterade, för det var väl du som skötte grävningsarbetet, eller...?

strövelstorpslagottona sa...

Men Ludde då, du är väl karl nog att stå ut med en klippning? Nähä, inte det. Vi, Giuggio och Aldo har blivit klippta med en sån grej som du inte gillar, inget farligt alls, vi lovar. Vi var jätteduktiga och stod som ljus på trimbordet.
Prova lite ska du se hur skönt det blir.
pussar

Kasper sa...

Bravo Ludde, att du fick dina tvåbenta på bättre tankar! Vaddå, klart du ska ha din snygga päls! Det finns ju skugga, om det blir för varmt! Och vattenslang, och sjöar och kvällar och tidiga mornar och sånt!!!
Hehehe, fint också att alla sköna damer kommer att känna igen dig!

taxenmilton sa...

Tycker det var ett klokt val, att du fick behålla pälsen, och bli lite försiktigt klippt med sax istället. Du får hjälpa matten sen och plocka jordbubbar. Ha det gott kram Milton

Hillman sa...

Sicken tur du har som fick ha pälsen kvar, den behövs för här uppe var det minus 2,5 tidigt i morse.

Taxkramisar.