måndag 17 maj 2010

Zzzzzzzzzzzz

Åh, det är så härligt att ligga i solen.Har legat och passat hussen som snickrade bakom boden. Det räckte med att lyssna va han gjorde. Matten tyckte jag skulle ha en tävling om vad som är fram och bak. Sen gick jag med hussen ned till Konsum och köpte apelsiner på eftermiddagen. Varma tassar, Ludde

7 kommentarer:

Arlo sa...

Jag tror att frammen är närmast tuggbenet, men det var jädrans så svårt att se! En riktig bildgåta du Ludde! sömninga kramar!

Tessan sa...

Gissar på att din skalle är till höger??? Vi har då inte haft sånt där fint väder här inte....suck! Be nu några Ave Maria...(hi hi jag har ju gått i kloster ju:) )och sussa gott!
Kramisar

Giah och Alyza sa...

Vi tror nosen är till vänster närmast tuggbenet ;)
Det ser ju ut som om det ligger en fäll där ;)så det var ingen lätt sak att gissa...
Alyza tackar :) Det var skoj att det gick så bra...Ska på en specialutställning 5 juni (bara belgare)i Velamssund, Nacka så håll tassarna då med :)
Nospussar Giah och Alyza

Stella o Doris sa...

Men Ludde, vi blev riktigt rädda, du ser ju ut som en sån där fäll, i morgon vill vi ha rörelsebilder så vi vet att du lever :-)

Hillman sa...

Jag har tydligen missat din tävling, ja jag ser i alla fall en baktass närmast tuggisen men va gör väl det. Matte brukar fråga va som är fram och bak på oss när vi sträckt ut oss båda två i en lång rad.

Taxkramisar.

Hector sa...

Sicken skön sovstil du har ! Visst är det skönt att bara slappa ibland, och just de här senaste dagarna har vi knappt orkat annat eftersom det är så varmt.
Ha en skön tisdag.

Malte och Snoken sa...

äsch men det ser väl alla att ditt ståtliga huvud är till höger eller...var det din ståtliga rumpa?!