onsdag 31 mars 2010

Inga hundar

Vi var iväg på promis, men träffade inte på en enda hund. Några enstaka fågelskådare som står vid sina stativ med jättekikare på.Jag hittade ett långt fint ben som kan vara mycket användbart.Nu när snart all snö är borta kommer det fram bra ben överallt.Undrar om det inte finns nåt här nere?Ligga och gnaga på en pinne i en snöfri skogsbacke är inte så pjåkigt... Påskkramar, Ludde

11 kommentarer:

Arlo sa...

Jo, jag har också sett att det dyker upp en massa ben helt plötsligt. Men alla jag hittar är supervassa och då gräver matte ut dem ur min mun omedelbums! Du, den där snöfria skogsbacken ser ut att vara prima spårterräng. Nu blev jag sugen igen! Kram!

Wille sa...

Ser att du håller på att få vår du med ! Även här smälter snön fort nu. Det är bara enstaka snöhögar kvar att busa i. Ben hittar jag inga, men däremot en massa annat spännande. Idag t ex hittade jag en vante som någon tappat.

Elliot Kung af Upphärad sa...

Jag har minsann inte hittat ett endaste ben :-( men igår hittade jag faktiskt ett kräfthuvud ??!!
men fick jag behålla det????... nä nä ( men jag vet var det ligger)

Kasper sa...

Varför hittar inte JAG några såna där härliga ben (utom i Mollies benlåda förstås)?
Men det är kul att DU hittar dom! Matte och jag som just har läst om ditt flotta erbjudande i min gästbok sitter här och lyssnar på YouTube, Dionne Warwick m.fl. "That´s what friends are for"? Tror jag ska lägga en länk på min blogg! i morgon.

Hillman & Illerson sa...

Här är det allt annat än bart, det snöar och har sig, nej vi håller med matte det blir soffan idag.

Vi förstår inte hur du kan hitta så mycket ben, det gör vi aldrig fynd på.

Glad Påsktaxkramisar.

Olga & Becca sa...

Ja så mycket döda djur som man hittar nu brukar man ju inte finna i skogen efter en vinter. Det har varit extra tufft för djuren iår!

Wille sa...

Hej Ludde ! Vill du var med i mitt kompistäcke ? Får jag låna en bild av din matte så min matte i så fall kan göra en liten bild till mitt webtäcke ? Det ska finnas uppe från imorgon. Det är inget aprilskämt, om du nu trodde det !

strövelstorpslagottona sa...

Himla bra att vara ensam om fynden. Himla trevligt att se den bara marken hos dej.
Glada Påskkramar till er alla

Edith sa...

Vilken tur du har Ludde ... hos dig har det försvunnit en massa snö. Inte hos mig. Men idag har det regnat hela dagen så jag hoppas snön försvinner snart. Colliekramar

Giah med flock sa...

GLAD PÅSK!!! :)
OJ va mycket som hänt nu igen ;)
Promenader,ben,vofflor,vårtecken mm...
Du ser ut som Alyza när du stoppar huvet i hålet, bara färgen på rumpen som skiljer ;)

Hittade du nåt där???

Ha en skön helg med mycket god mat...
Puss från Giah med flock

Stella o Doris sa...

Du har tur du, här hittar vi inga ben, bara en massa skit och nu har vi fått lära oss den hårda (eller kanske lösa) vägen att det inte är bra för magen

Massor med påskkramar från Borås