torsdag 18 mars 2010

Bullkast

Direkt efter frukosten åkte vi till stan för att passa Coco.Min människobror Anders bjöd på kaffe och vi hade med husses lyckade kanelbullar från igår. Han hade gjort några totalt misslyckade i förrgår på vetemjöl, bäst före 1998, som inte jäste upp och bara föll i smulor.Coco har blivit duktig på att kasta bullbitar till mig.Anders förklarade för mig att han samtidigt satt i ett telefonmöte med sina jobbarkompisar.Coco visade sin senaste bordsdans för mig.Vi ville också vara med på telefonmötet.Vi sjöng tillsammans så högt vi kunde.Efter fikat gick vi på långpromenad och matade de vita örnarna med husses mislyckade bullar. Det gillade dom. Kanelpussar, Ludde

11 kommentarer:

Rudi sa...

Jag har sagt det förr, och jag säger det igen: din Coco är söt som socker! Jag vill också ha en Coco!!! En som kastar bullar till mig dessutom! Kram och god natt!

Stella oDoris sa...

Cocco, bordsdans o bullar, snacka om lycka!

De där torra bullarna blev fåglarna säkert glada över!

Elliot sa...

Cocos-bullar :-) hm vad vitsig jag är.... väldigt söt tvåbening må jag säga. jag skulle nog kunna tryckt i mig en av det torra bullarna jag är inte knusslig :-)

Tessan sa...

Näää en egen cocco vill jag nog inte ha i detta huset, Primo behöver då inte några mer bullar i sin mage!Men han gillar små Cocco barn, dom på dagiset här vill alltid klappa och ge gottis:)
Men du det där telefonmötet kunde inte varit alltför viktigt?? Eller säljer han "ljud" över telefon:)?
Natti natt!

Kasper sa...

Skojigt telefonmöte det blev, säkert väldigt givande för jobbarkompisarna.
Förresten sitter matte här och småskrattar - letade rätt på Stig Grybes "Vita örnar" på YouTube. Länge sen den gamla klassikern hördes...
http://www.youtube.com/watch?v=800qTaC3T9M

Hoppas länken fungerar!
Coco är en sötis! Dubbelsöt till och med, när hon kastar bullar till dej!!!

Edith sa...

Vad hon är gullig din Coco. Jag har precis fått en liten Mini-Matte. Min matte har gjort precis som din husse ... men det var sockerkakor hon försökte baka av gammalt vetemjöl ... gick inge vidare. Colliekramar

taxenmilton sa...

Sicken tur att det bidde lite "dåliga" bullar, det har hänt matten också, Visst är det härligt att ha en egen liten Coco, och för min del en egen liten Flisan, men hon börjar bli så stor nu och skolan måste hon ju vara i, säger matte, så det blir lite tid över för mig. Fredags kramar till er alla, Milton

Illerson sa...

Jaha, det blev misslyckade bullisar, som inte ens dög till hundbullar, vilken tur att örnarna gillade dem. Vi har oxå såna där örnar under sommaren men ännu är det bara svartvita skator och så nötskrikor förstås.

Coco är söt tycker jag och vilken fin dans hon kunde, varför var inte du med och dansade på bordet jag är säker på att du hade klarat det.

Taxkramisar.

Gunbritt me flock sa...

Ni ser ut att sjunga bra tillsammans du och coco :)
Fåglarna blev nog glada för bullarna...
Ha en skön helg...
Kram Gunbritt (Giah o Alyza vill pussa dig som vanligt)

Wille sa...

Vilken tur att din lilla tvåbening kastar bullar till dig, det får inte min göra, men ibland råkar han tappar en brödbit, korvbit eller något sån't där kallt och gott som de brukar äta - glass heter det. Ibland spiller Lillhusse ut en bit och den smälter ju rätt fort och då är min tunga där och smaskar i sig glassen.
Men kanelbullar, det har jag inte smakat påännu, vad jag vet.

Malte och Snoken sa...

ja det är bra! sångmöten kan man inte få för många av!
slafsar