tisdag 9 mars 2010

Tevekväll

Efter en ansträngande dag är det skönt att bara slappa hemma. Husse gjorde i ordning kulor med leversås till mig, och sedan tog vi en liten runda runt kvarteret. Nu har han fikat och ätit kex, och han bjöd faktiskt på flera stycken.Vi tittade på teve en stund, och nu är det snart godnattdags. Trötta kramar, Ludde

7 kommentarer:

Rudi sa...

Natti, natti Ludde! Hoppas att det var Ludde-kex husse bjöd på!Dröm inte mardrömmar om isras nu!

Taxenmilton sa...

Sov gott dröm sött. kram Milton

Kasper sa...

Jag började just undra om det för din del var slut med all gourmetmat! BRA att få veta att du fick leversås idag. Och kex - var dom lika goda som dina hjärtekex?
Kanske att matte i kväll orkar hjälpa mig att rapportera om min dag, men det är inte säkert. Hon ska i alla fall lägga upp en film på YouTube (tar evigheter!) så åtminstone i morgon får du se den.
Det funkade alltså fint med Mollie, tror hon gillade min väst skarpt!

strövelstorpslagottona sa...

Men vad i hela friden, binda dej utanför ett matställe? Har dina tvåbenta inte hört talas om hundtjuvar? Men vi tror att din matte stod på lur och hade full koll på läget. Dom tvåbenta är lite luriga ibland. Tur att du fick lite gottis efter den prövningen
leverpussar

Elliot Kung af Upphärad sa...

De ska va gött å leva..... ja det ser härligt ut Ludde. Efter kex och leversås Mmmmmm... Jag ska inte klaga, när Kulan kom hem från stan och hade handlat så fanns det en hel del gottigheter till mig :-)

Hillman sa...

Leversås på hundkulor det låter lyxigt gott, smaskens med kex förstår att du är trött, för på en mätt mage sitter ett trött huvud eller hur det nu var.

Taxkramisar.

Lukas sa...

Härlig kvälls-ställning...på rygg. Precís så ligger jag också när jag tycker att jag har det bra. Fåtöljen där vid TVn ser likadan ut som de vi har på Orust, fast våra är vita :-)
Pussar