fredag 19 mars 2010

Bolla bolla

Medan husse sågade gamla golvplankor till ved var matte och jag ute i trädgården.Hon slängde boll och jag hämtade den.Ibland fick vi hjälpas åt att hitta den. Vi åkte iväg för en promenad också och ibland var det svårt att välja vad man skulle ta med sig.Jag valde pinnen.Skaren verkade ha försvunnit, eller också har jag gått upp i vikt. Efter halva promenaden klev klumpiga husse ner till knäna i ett vattenfyllt dike, så vi fick vända om. När han bytt till torra kläder och skor hemma åkte dom och handlade utan mig.Varför köpte matte skrynkliga tulpaner tro? Var dom kanske billigare? Fredagsöra och många leversnittar piggade upp eftermiddagen.När dom åt fisk till middag fick jag kulor med korv och stekt ägg. Fredagskramar, Ludde

7 kommentarer:

Wille sa...

Det där låter både skojigt och gott. Vilken mysig dag du fått, en typiskt skojig fredag eller hur ?

Sigge sa...

Menar du att din husse tänkte spaa????
Tror jag kommer per omgående och ger honom några lektioner i spaandets ädla konst

Arlo sa...

Samma problem här, antingen viktuppgång eller skaren borta. Fruktasvärt frustrerade är det i alla fall att sjunka som en sten där jag nyss sprang som en gasell! Kram!

strövelstorpslagottona sa...

Fredagskäket ser väldigt delikat ut.Likaså dom skrynkliga tulpanerna.
trevlighelgpussar

Kasper sa...

Snygga jackor din matte har!
Men din husse - kliva ner i ett dike!!?? ÄR han kanske - som Sigge tror - en framtida spaare? I så fall har du många kuliga stunder att se fram emot, där ni kan roa er tillsammans. Se för all del till att din matte tar en bild!!!

Hillman & Illerson sa...

Va äter du inte fisk som är så smarrigt, bäst gillar vi lax men öring och röding är gottigt det med. Vi föredrar fisk framför korv, så vi är nog lite kattiga, det tycker våran matte i alla fall.

Taxkramisar.

Malte och Snoken sa...

å så fint upplagt maten var! härligt med skrynkliga tulpaner! det bor visst fåglar i dom!!
Va bra att matte oxå fick leta efter bollen ibland annars skulle det ju varit fullständigt orättvist!
men husse då! vad ska du ner i diken o göra? vasa?! spa?! Är det inte lite för kallt med det ännu?
slafspussar