måndag 29 mars 2010

Vårtecken

Om Sigge har ont om spagropar där han bor, så bor jag i rena öknen.Fick helt enkelt prova med sandinpackning.Verkade fungera för mustascherna i alla fall.Vi satt ute och fikade och idag slapp jag ligga direkt på stenarna.Vi åkte till krokiga vägen och kollade svindelarna.Såg två tranor långt bort som tutade värre än cybertaxarna. Kan det vara våren som är på gång??? Sandiga pussar, Ludde

7 kommentarer:

Rudi sa...

Sandinpackning? Och så direkt på vita Ludde-fällen? Jag är i alla fall glad att din matte och husse fattade vinken om att du faktiskt inte ska behöva ligga på kall sten när de vräker sig i vilstolar. Kram!

Kasper sa...

Lyxigt värre, må man säga! Sandbad och vit fårfäll! Utomhus! Min matte har sannerligen mycket kvar att lära... ;)
Men har ni inga små sjöar alls att plaska i? Jag har en på min gårdsplan... Alldeles utanför farstubron...

Sigge sa...

Matte säjer att jag inte alls ska klaga över spagropstillgången.
De blir fler och fler och snart kommer det att vara översvämningar av sällan skådat slag överallt.

Hillman sa...

Jaha, sand säger du ja det har jag gott om här bara den där eländiga snön försvinner. Nu har det fyllt på de sista dagarna men matte säger att vi inte ska oroa oss för den här blöta snön tar den andra med sig. Jich va smetigt det ska bli när det är kladdigt i snön hur ska det då inte bli sen när den försvinner. Det kommer att bli rena lervällingen, är jag rädd för.

Du får ha det så bra, med fårskinnsplatsen och allt annat.

Taxkramisar.

Stella sa...

Sandinpackningar är icke att förakta, pälsen blir fin och man skitar ner bra inomhus, allt för att hålla mattarna igång :-)

Kram på dig Ludde!

taxenmilton sa...

Jomen visst är våren på god väg, vi såg en hel flock sångsvanar som kom flygande, (tror att dem heter sångsvanar). Här hos mig är det mest lerinpackningar varje gång man går ut, men det är så härligt. Nosiga gosiga kramar Milton

Malte och Snoken sa...

Matte kan inte tro att nån tutar värre än oss!
Nu e vi tebaks igen, tack för att ni har väntat!
slafspussar