söndag 7 mars 2010

Snuvad på konfekten

Inte åkte vi på någon picknick idag inte. Klockan sju gick husse med mig runt kvarteret, och jag hade turen att få träffa Sascha som var ute med sin husse för att hämta tidningen. En allt för kort stund med lite bus innan vi skulle hem och se starten på Vasaloppet. Inte bara starten. FYRA OCH EN HALV TIMME framför teven en vacker söndag. Hur dum får man va? Sedan hackade husse is, tog in ved och gick en pytteliten långpromenad med mig. Bläääh! / Ludde.

6 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Våran papsing var också lika knasig som din. Vadå titta på sånt meningslöst när vi finns. Skitpapsing.
pussar

Elliot Kung af Upphärad sa...

Samma här, jag fattar inte vad det är för nöje.... men som tur var så har Kulan piggnat till så hon och jag gick ut :-)

Rudi sa...

Tack och lov tittar man inte på några som skidar i den här familjen utan här var det uteliv hela dagen i stället. Idag verkar det bli perfekt picnic-väder. Kolla ut!

Hillman & Illerson sa...

Samma här Ludde inte tusan tyckte vi det var så skojsigt heller, matte brukar aldrig titta på sånt där men igår var det speciellt sa hon. Då var det Vasaloppet och det bommar hon aldrig. Visst men oss kan hon bomma, men det var mulet här nästan hela dagen så vi bommade inte så mycket i alla fall.

Taxkramisar.

Wille sa...

Vilken tråkhusse du hade igår Ludde. Hoppas den här dagne blir bättre. Själv hade jag visserligen också en husse och matte som ville se vasaloppet, men jag fick i alla fall fart på matte och tog med henne ut i det fina vädret istället. Sedan fick jag följa med husse till pulkabacken. det var skoj.

Tessan sa...

Men sitta och glo på vasaloppet så länge! Näää då vart du allt snuvad på en fin dag...hmmm du fick ju en "pytteliten långpromenad"....hur nu en sådan ser ut? ;)Hoppas du gjort ngt skojjigt idag...
Kramis!