tisdag 2 mars 2010

Tantolunden

Husse och jag åkte och hämtade matte efter gympan och sedan fortsatte vi till Coco.Min människobror skulle äta lunch med en kompis på Kungsholmen, så vi passade henne under tiden.Coco och matte ritade katter och sen åt vi lunch hemma. Medan Coco sov efter maten gick husse och jag till Tantolunden. Där kom det fram en pudeltjej och nosade på mig, men jag tyckte nästan det var pinsamt.Hon var ju faktiskt halvnaken. Husse och jag gick vidare till rastgården där jag hade kul ett tag med en Ridgeback som hette Sixten. Kramar, Ludde!

10 kommentarer:

Rudi sa...

Men du, snacka pinsamt, pudeltjejen har ju gjort som min matte häromdagen...tagit av sig byxorna! Jag har lekt med en ridgeback-tjej en gång. Ett av mina bästa lek-minnen, faktiskt!
Godnatt-kram!

Kasper sa...

Hm - en halvnaken tjej som gör närmanden... det var inget du gillade? Där ser man... ;)

Konstiga idéer dom har, dom där pudlarna. En del av dom åtminstone.
(Vi hade strömlöst i går kväll och i natt, och idag har vi haft annat för oss, och matte har inte tid att blogga åt mig i kväll heller, säger hon! Hon har lovat jobba med nåt konstigt. Ser inte ett dugg kul ut på datorskärmen, och det är just det som är felet, säger hon...)
Kanske kan Photoshop göra den lite roligare - det blir nattjobb!!!)

Ludde sa...

Verkar som om Bloggagratis ligger nere, så jag säger god natt till alla andra bloggisar här! Natti natti!

strövelstorpslagottona sa...

Nu är bloggplatsen igång igen, men så segt det har varit. Men vad är det vi hör, gillar du inte halvnakna tjejer? Nu får du allt lära dej lite om blommor och bin. Be matte förklara för dej
pussar

Hillman sa...

Va roligt du haft men pudeltjejen var inte naken hon var bara lejonklippt, då ska de se ut så där men vi tycker att det skulle vara väldigt kallt. Tänk om vi inte skulle ha någon päls där bak, du du Ludde skulle vi nog bli lite frösna.

Taxkramsiar.

taxenmilton sa...

Hi Hi kanske hon ville likna hönan Agda, men hon kunde väl ha sparat att ha rumpan bar tills det blir lite varmare, bara inte matten får för sig att klippa mig sådär när hon måste klippa mig i rumpen Usch hemska tanke. Kramisar ifrån Taxkungen Milton

Edith sa...

Du har verkligen omväxling i livet Ludde. Du gör en massa roliga promenader. Du tar hand om din minimatte. Du åker på olika utflykter och hälsar på kompisar. Du verkar inte ha en tråkig minut helt enkelt. Ha' det så bra!

Sigge sa...

Jag träffade en sån där ridgebackbrud i en av mina skogar i somras.
Mycket snygg och trevlig.
Men pudeln ser konstig ut!
Tur att man inte behöver klippas.
Många hade tydligen bekymmer med bloggplatsen igår men jag kom in hela tiden.

Primo och Acke sa...

Men halåååå Ludde då...halvnakna tjejjer är ju toppen för oss grabbar!! Nu får du allt ta dig i luggen och ruska om ordentligt:)Se nu till att att föra dig som en man nästa gång....gör som oss PANG PÅ BARA! Ja matte tycker nog att vi ( Primo) är pinsamma då, men jösses är vi hundar eller? Då finna bara ett som gäller...Ha det gott grabben..voff voff från oss!

Stella o Doris sa...

Haha den bruden var ju mer naken om rumpan än vad vi är :-)