tisdag 30 mars 2010

Kulturvandring

Idag skulle vi passa Coco efter mattes gympa igen.Skitmatte tyckte inte att jag skulle tvätta Cocos öron, för det hade redan hennes mamma gjort.Coco belönade min avhållsamhet i öronslickning . Medan hon sedan sov middag gick husse och jag på en promenad bland några av Stockholms gamla kåkar.Här ligger Kattgränd. Varför finns det ingen hundgränd?Ett fint gammalt hus på Ludvigsbergsgatan.Vi beundrade alla skorstenarna på Münchenbryggeriet också.Hur kan våren ha kommit till stan när den inte har varit hemma hos oss?Här skulle jag vilja bo och sitta uppe i tornet och titta ut över Riddarfjärden.Vi hittade en rastgård också där jag träffade Corry, och på vägen därifrån fick jag busa med flera andra stadshundar som vi mötte. Här ska vi gå fler gånger tycker jag. Stadskramar, Ludde.

7 kommentarer:

Arlo sa...

Tack för guidningen på Söder. Det var inte mycket snö kvar där inte! Min mattes bror bor där i krokarna, men jag har aldrig fått följa med dit. Fast nu blev jag sugen på ett Stockholms-besök! Kram!

Tessan sa...

Ja vi tackar oxå för guidningen, så fint! Du den där Corry...vilken snygging;) Kanske en klippkurs skulle passa tjejjen sådär till våren:) Ha ha skojjar! Nja serier kan vara lite småmysigt ibland...men ibland blir dom för långa och invecklade...Nu ska jag kolla lite närmare på min kudde;)
Natti

FlorenceSellsTucson sa...

Harliga bilder av Stockholm och fina var-blommor! Skont att vadret borjar bli battre for dej, Ludde, fast det verkar som om du gillar sno ocksa!

Kasper sa...

Tror att Cocos matte fuskat lite med örontvättningen! Du BORDE ha fått hjälpa till! Jag är bra på att tvätta öron, det är jag som sköter om katternas...
Fint där på söder - undrar om inte jag också skulle gilla att promenera där en vacker vårdag! I varje fall skulle nog matte gilla det. Fast hon kanske far till Mariefred i stället. (Bara inte på valborgsmässoafton!!!)
Väldigt mycket vår där i stan...

Elliot Kung af Upphärad sa...

Hmmm örontvätt som är det bästa som finns...
Jättekul att se bilder från Stockholm och vilken snygging du träffade där, vilken tur att du hade gjort peeling i sanden före så att pälsen var topptrim :-)

taxenmilton sa...

Flisan är så stor nu så där kan jag inte pussa och tvätta som jag vill längre hon säger ifrån. Du ser ut och haft en trevlig promenad, och träffat tjej åsso, hon var en riktig pingla. Ja visst ligger i efter i vårtid fast det är bara ett sten kast ifrån oss till Söder. Ha en bra kväll tycker Milton

Hillman sa...

Vilka fina hus, säger matte de har hon inte sett trots att hon varit i Stockholm så många gånger. När matte träffade husse då bodde han i utkanten av Stockholm i Märsta var det visst men det är en herrans massa år sen säger matte.

Vi har oxå vart en hel del i Stockholm och jag är ju född på Gärdet men nu har min uppfödare flyttat till Lidingö. Det är länge sen vi trampade på Stockholms gator, flera år sen faktiskt. Vi är bara till Västerås, tycker jussom inte det är nån idé att åka ända ner.

Taxkramisar.