torsdag 25 mars 2010

Våffeldagen

Matte och husse tyckte att vi skulle ha lite omväxling idag, så vi skippade bilen och gick runt i samhället istället.Det var många nya dofter att nosa på, och jag träffade på ett par hästar som stirrade på mig när jag gick förbi. Jag tyckte nog att dom var otäckt stora, men dom var instängda bakom ett elstängsel så jag var inte så orolig.Våffeldag betydde att det blev efterrätt idag också.Med vispgrädde och blåbärssylt klämde jag i mig två stycken. Mätta kramar, Ludde

8 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Vilken gottegris du är. Här blir det minsann inga våfflor. Vi tycket det är väldans orättvist. Kan du inte skicka hit ett gäng?
våffelpussar

Rudi sa...

Jag hade drottningssylt på min, kan också rekommenderas. Hästar är kul att studera och jättesnälla om man ger dem en chans.Gräddpuss tillbaka.

Malte och Snoken sa...

å va gottigt med våffla! vi fick varsin kula glass till middagen... eller efter var det väl..
slafs

Hillman & Illerson sa...

Vaffliser med grädde och sylt är riktigt smaskens. Hästar gillar vi men vi håller med dig de är stora.

Taxkramisar.

taxenmilton sa...

Vikken tur du har som fick hälsa på hästarna, jag får tokfnatt när jag känner lukten av hästar, bara älskar att få hälsa på dem. Idag har jag legat lite ute på trappan och kollat läget skönt. Ha en solig helg med massor med bus Milton

Edith sa...

Hej Ludde, Hilda och jag har fått smaka våfflor med jordgubbssylt och vispgräde. Smaka smaskens! Colliekramar

Sigge sa...

Jag har inte sett röken av nån våffla!'
Orättvist för det verkar som om många hundar serverats såna.
Jag gjorde ett taopert försök att hitta ben till din samling idag men icke!

Wille sa...

Visst är det gott med voofla. Hars ett att fler stycken fåtrt dte och tycker faktiskt lite synd om dnm som inte fått någon voffla. Hästar må vara stora men de brukar vara snälla om man inte skräms av storleken deras.