söndag 14 mars 2010

Hemma i trädgården.

Medan husse försökte få bort snöhögen från vår sköna södervägg, där man kan sitta ute och fika fast det inte är sommar än, höll jag matte sysselsatt i trädgården. Vi tränade lite snöbollskastning och spring i djup snö. Hon behöver sån träning. Det var tydligen i stället för långpromenad, och det passade mig, för jag är fortfarande alldeles slut efter kalaset i går... Trötta kramar, Ludde

5 kommentarer:

Arlo sa...

Jag vill se foton på din matte tränandes spring i djup snö! Att inte din husse fixade såna till bloggen!

Kasper sa...

Jädrans fint kalas du var på i går, verkade som om tallrikarna verkligen behövde fördiskas! Värst vad dåligt dom verkat äta upp - tur för dig!

Sitta vid söderväggen - min matte bara stönar när hon tänker på VÅRAN södervägg! En och en halv meter snö på altanen! Och dörren dit ut går inte att öppna på länge än. Hon får nog hitta på nåt annat ställe.

Jaså, ni tränade spring i djup snö, du och matte. Jag kan i princip springa ovanpå nu, men det kan inte matte, hihihi - hon ser för rolig ut när hon försöker.

Sigge sa...

Tror jag kommer till dej och fyndar bland din husses redskap.
Låter mycket trevligt!
Bilder på din mattes tränande skulle ha varit skoj!

Hillman & Illerson sa...

Drygt att åka bil och sen gå på kalas för att sen åka tillbaka, ni fick en långtur med bil inte konstigt att du är sleten. Vi brukar slappa dagen efter en resa och blir det lång resa då slappar vi i flera dagar. Långt blir det när vi åker till Västerås, 74 mil fram och åter, det finns jussom ingen genväg dit för oss.

Taxkramisar.

taxenmilton sa...

Hoppas du piggnat till efter kalaset, vi försökte sitta en liten stund på altan idag, som vi skottat bort all snö ifrån, men det bidde lite kallt men snart såååååååååå. Nos gos Milton