söndag 28 mars 2010

Coco

Igår gjorde matte våfflor till kaffet.Min människobror Jocke och Cecilia kom och fikade.Nisse, Sara, Coco och människobroren Anders kom också.Jag har lärt Coco att hon ska dela med sig av sina våfflor, och hon visade sig vara riktigt duktig på det.

Idag har vi gått en långpromis på lite nya ställen i samhället, och bortsett från nya dofter var det inget att tala om. Kalvstek med gräddsås till middag skulle jag kunna prata länge om, men nu ska jag knoppa. Gräddsåsiga pussar, Ludde

7 kommentarer:

Tessan sa...

Hej Ludde,ser att du haft massor av skoj och "pyssel" dom sista dagarna....våfflor har jkag längtat efter lääänge nu, men det bli r alltid så sent med middgen här och sen får inget mer plats i magen! Jag är inte så pigg så jag säger puss och hej!

Rudi sa...

Våfflor, kalvstek, gräddsås och Coco. Din dag gick då inte av för hackor!I morgon har vi anledning att fira här hemma hos oss. Undras om det blir något gott till mig då också!Sov gott kompis!

strövelstorpslagottona sa...

Vilken himla duktig liten Coco du har lärt upp.
Det är rätta takter, duktig snygging.
pussar

Elliot sa...

Här har det hänt grejer ser jag. Vi var ju på väg hem från Norrköping igår när alla släckte ljuset. Det var riktigt kusligt vad mörkt det blev plötsligt i alla fönster. Mmmm vad gott med våfflor, tur att Coco kom och delade med sig.
Nyklippta kramar

Hillman sa...

Va smarrigt med vafflisar, kalvstek med gräddsås går inte av för hackor det heller. Jag åt älgkolaps med gräddsås det var smarrigt det med. Brorsan ville inte ha något stekt kött han gillar mest den råa varianten och det fick vi en hel del av. Rått älgkalvkött är inte så dumt, fast det blir massor av fisar förstås.

Taxkramisar.

Sigge sa...

Hm har du hemliga bilder eller?
Inte en endaste bild kan jag se helt plötsligt.
Bra att du lärt Coco att dela med sej.
Det är en mycket viktig människovalpskunskap

Wille sa...

Vilken middag du fick ! Vofflor och kalvstek med sås. Tur att du hunnit lära upp Coco innan kalaset eller hur. Ha nu en skön måndagkväll också !