tisdag 16 mars 2010

Nu tittar alla djuren fram

De fyra trädgårdsmarodörerna kan i alla fall inte äta upp våra tulpaner ännu.De gnager på buskarna, men det brukar växa ut så småningom.Husmusen verkar bo under snön, och samsas med fåglarna om solrosfröna. Ska se i morgon om det kommit några knoppar ute. Nu ska jag snart knoppa själv. Kvällskramar, Ludde

8 kommentarer:

Edith sa...

Vad många kompisar du har i naturen. Inte illa. Colliekramar

Arlo sa...

Vilka fina djur du har,Ludde! Men får du inte en väldans lust att jaga bort dem? Kram!

taxenmilton sa...

Matte har varit så sugen att mata marodörerna i vinter, men har låtit bli när hon tänker på sina tulpaner som äts upp så fort den minst knopp kommer fram. Vad söt den lilla musen är. Knopp Knoppis Milton

Sigge sa...

Vad bra att rådjuren hittar nåt att äta hos er.
De har det inte lätt denna vidriga vinter och många har dött av svält.
Musen är jättesöt.

Tessan sa...

Jag har matat "mina" Rådjur i skogen i dag:) Men husmusen var ju bara för söt...satt just och pratade om möss med kicki idag, vi tyckte dom åtminstone kunde se fula och äckliga ut när dom är och förstör i källarutrymmen,vindar och annat:)! Jasså 72 bilder, husse har räknat:) Men det var iallfall inte 700 som husse först trodde:)Ha det gott!

Kasper sa...

Matte har gett upp när det gäller rådjur. Dom har rena E4 över våran tomt, och dom verkar äta ALLT! Utom löjtnantshjärta.
Så numera finns det bara såna blommor som matte inte har planterat på tomten. Blåsippor och sånt...
De är synd om rådjuren i vinter. Hade matte haft några blommor så här års så hade dom faktiskt FÅTT äta upp dom! Säjer hon.

Malte och Snoken sa...

men titta va ni lyckats fånga på bild! rådjur o husmusen!!
vi ser att du spinner som en katt! ser ju urmysigt ut med matte på golvet där!
mysus mattus på latin...

Illerson sa...

Här finns inga knoppisar ännu, det är för kallt. Jag skulle vilja ha en sån där fyrbent buse i trädgårn, jag gillar att jaga rådjur men matte säger att de gått ut på datumet så det är inte tillåtet.

Taxkramisar.