måndag 15 mars 2010

Hemma med matte

Husse tog tåget in till stan och hälsade på sin tandläkare på förmiddagen, och jag stannade hemma med matte. Vi gick på en långpromenad i solen.På eftermiddagen var jag ute med matte i trädgården igen.Jag har blivit fena på att ta snöbollar som hon kastar nu, men idag ville hon inte springa i snön, utan höll sig där husse gjort gångar. I morgon ska jag passa husse medan matte gympar. Nattkramar, Ludde

7 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Himmel och pannkaka så mycket snö ni har.....
Våran har dom varma graderna snart gjort slut på, så nu har vi spagropar.
spapussar

Kasper sa...

Du har allt ett schå, att passa dina tvåbenta! Är det inte den ena så är det den andra...
Lika mycket snö hos dej som hos mej. Så klart...

Hoppas min matte orkar sekretera lite åt mej innan vi går och lägger oss - för jag skulle vilja berätta vad Mollies matte sa i telefonen i kväll... :)

Edith sa...

Oj Ludde ... har du börjat gå på två ben? Det ser imponerande ut på bilderna. Det där med tandläkaren verkar spännande ... eller? Colliekramar

Arlo sa...

Oj, vad jag blev imponerad först, jag trodde faktiskt att du och matten var på promenad båda gåendes på två ben! Vilket trick,tänkte jag! Såna där gångar har vi också kors och tvärs i trädgården, undras just hur det såg ut innan snön kom. Kram!

Malte och Snoken sa...

oj va me snö ni fortfarande har! inte klokt så mkt! fast kul för då kan du fånga snöbollar.Väran börjar smälta bort men inte tillräckligt fort för knasrull!
slafspuss

Illerson sa...

Gu så mycke snö ni har det är mer än dubbet upp vad vi har. Jag undrar när de där snödrivorna ska försvinna då måste det nästan bli svimmingpöl i er trägård.

Taxkramisar.

Lukas sa...

Men vart ska all snö ta vägen? Vi kommer att få gå i lårhöga gummistövlar snart. Inte vi då...men våra mattar och hussar. Vi kommer att vada och bada i smutsigt vatten.