måndag 8 mars 2010

Äntligen picknick

Åh va trött jag blev igår av att göra ingenting.Jag sov som en stock i morse när husse och matte steg upp. Idag bryggde dom kaffe i termosen, micrade kanelbullar och fyllde min godispåse innan vi gick ut till bilen för färd mot krokiga vägen.Mitt förra fynd var borta, men jag letade rätt på ena käken från min vildsvinsskalle i stället.Matte var inte ett dugg imponerad när jag visade henne.Nu hade en flera buskar fått korvblommor i solen. Det var en härlig dag med 6 grader varmt, och det är fortfarande plusgrader ute fast klockan är åtta. I morgon ska jag passa Coco igen, och då går vi nog på promenad i stan med vagnen. Picknickpussar, Ludde.

6 kommentarer:

Arlo sa...

Oj, vad du sov gott i morse när matten och hussen packade picknicken! Och så lyckad den blev sen! Själv är jag så himla trött efter min roliga vårdag så jag snarkar för fullt titt som tätt i kväll. Vete 17 hur jag ska orka ut och pinka natt!
Nattkram från mig!

Sigge sa...

Visst har det varit underbart idag.
Jag ser äntligen skogsstigar i slutet av tunneln.
Jag är skitttrött efter en toppendag.

Kasper sa...

Visst är det härligt, med plusgrader och sol. Och till och med picknick! Min matte är urdålig just på picknickar.Inte hittar hon några korvträd heller.
Tur du hade som hitta nåt från en gris också, en käke går väl lika bra som ett ben! Tror du att vilda grisars ben är likadana som tamas? Hmmm i så fall..
Och åh, vad du ser ut att sova gott på översta bilden - nu blir jag sömnig jag också! Natti!

Wille sa...

Det där låter härligt ju. Hoppas dte blir fler gånger. Jag tror jag ska kolla om dte finns korvträd här nere, man vet ju aldrig.

taxenmilton sa...

Du hittar mycket att smaska på, visst är det härligt när man kan vara ute nästan så länge man vill utan att frysa. Så som du ser ut på första bilden så ser jag ut och känner mig när Flisan har varit här,,,,,,, Härligt,,, Nos gos ifrån Milton

Hillman sa...

Korvbuskar måste vara att ni har det varmare för här växer inga såna buskar fast det klart lite marigt när det bara finns små tallar och lingonris.

Taxkramisar.