måndag 1 februari 2010

Värmebölja

Åh, va skönt! Termometern visade bara ett par minusgrader, så jag behövde ingen rock idag.Det var skönt att riktigt tumla om i snön.Springa som en tokig på krokiga vägen var också härligt.Visserligen blev jag nedlusad med snökulor som fastnade i pälsen, men det var det värt. Snökuliga kramar, Ludde!

10 kommentarer:

Tessan sa...

Ja här är oxå "bikiniväder" idag:) Snöbollar på vovvar? Jo tack hade 2 som såg tio resor värre ut än dig:)
Nattis kram!

strövelstorpslagottona sa...

Jaha, har ni sommar nu då?
pussar

Kasper sa...

Den här värmeböljan gillar jag också, men jag tror att det är mer snö hos mej än hos dej, trots att det inte är så väldigt många mil emellan.
Jag förirrade mig lite, utanför plogat och skottat, och höll på att inte kunna ta mig tillbaks till matte igen.
Jag blev jättetrött, ville hem och in till bian!

Matte måste nog skaffa sig en ny kamera, en som hon kan ha i fickan, för den där stora orkar hon ine släpa på när det är vinter och allmänt bylsigt, säger hon.
Alltså inga bilder hos mej. Inte ens en blogg, förresten - matte tänker redan gå och lägga sig - hon är väl inte sjuk???!!
Blir orolig...

Elliot Kung af Upphärad sa...

Samma här Ludde, jag slapp oxå överrocken idag. Men många iskulor blir det, Kulan säger att jag låter som en steppdansös när jag kommer in..

Sigge sa...

Var värmebölja här också igår med bara ett par minus.
Men jag tycker fortfarande att du ar för lite snö.
Ska försöka skicka några miljoner med ton.
Det kom dessutom 1 dm till inatt!!!
Oliver sa att Frolic var gott, men han ska ju inte äta såna.

Hillman sa...

Du vi har inte så kallt här heller, riktigt skönt att kunna gå runt och snosa utan att frysa tassarna av sig, bara runt 10 minus.

Fy bubblan vad du är full med snö, men mest små kulor men på hela benen, du behöver galonisar så du slipper kulorna.

Taxkramisar.

Malte och Snoken sa...

å ludde va kul vi skulle kunna ha i snön o busa tillsammans! men inte där det är för djupt för då försvinner vi... För å va tax har du väldigt långa ben! kanske kom du med brevbäraren?
slafsorama

taxenmilton sa...

Visst har varit toppen idag, men jag fick ha rocken,,,,,,,,, vi gick en riktig långpromenad, fast inte i skogen är för mycket snö, vi håller oss till där det är plogat, men snart så kan man nog springa där också, Blötnosgos Milton

Arlo sa...

Så här mitt i en värmebölja kanske man ska börja oroa sig för huggormar igen. Bäst att springa försiktigt i terrängen. Skojag bara...
Svettiga kramar

Edith sa...

Vad skönt att det blivit varmare hos dig Ludde. Och rocken är kastad. Hoppas snöhögarna smälter bort fort som attan. Pariserkramar