söndag 21 februari 2010

Burrrr

Det är inte kul med all snö och kyla.Det är rock som gäller när man ska gå ut, och trottoarerna är överplogade med snö.Husse försöker hindra den gamla boden från att ramla omkull genom att skotta bort snö på taket.Matte gjorde våfflor som vi fick när husse kom in. Gräddpussar, Ludde

9 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Vilken tur att husse inte ramlade ner. Många såna olyckor blir det nu. Värmande mat är vad hårt arbetande grabbar behöver.
pussar

Elliot Kung af Upphärad sa...

Jasså, här har det oxå varit takskottning... samma hos mig fast semla i stället för pannkaka :-)

Rudi sa...

Taket, ja det är väl där hussarna sitter nuförtiden verkar det som. Men min fick varken våffla eller semla när han kom ner. Ska ha ett snack med matte om att vi behöver sånt i dessa bistra tider!

Sigge sa...

Bistert är det 28,1 minus var det här på morgonen.
Blev en snabb kissrunda bara.
Det är nog många tak som ligger illa till när all denna snö blir tyngre.

Hillman sa...

Joho, det är till att smaska med grädde och vafflisar, du är nog inte så lite bortskämd du. Fy fararo va snö ni har här har det bara kommit fyra cm under lördagen.

Taxkramisar.

Edith sa...

Säg till husse att han ska vara väldigt försiktig när han skottar taket. Vad mumsigt med våfflor! Pariserkramar

Malte och Snoken sa...

å våffelgräddpussar, de bästa pussarna som finns! säg till hussen o va försiktig på taket ibland är det bara det som fattas för att taket ska braka in, en skottande husse!!
slafspuss

polarbear49 sa...

Ni kanske har sa mycket sno att husse maste ga pa taken for att komma fram nagonstans, eller?

taxenmilton sa...

Skapligt väder idag Ludde, skulle visst bli väldigt fint i morgon, skönt,,, nä det är inte Flisan som rider, hussen gör jobb där, hoppas att allt skottande är över nu. Ha en bra kväll och en jätte fin solig Onsdag med mycket bus. Milton Ps matten skulle aldrig våga gå i närheten av en sån där jätte kuse.