torsdag 18 februari 2010

Valppassning

Efter frukosten åkte vi till Coco så jag kunde passa henne medan min människobror fick vara på jobbet några timmar.Jag låg och kollade noga vad hon och matte gjorde.Coco har ett jättefint rum som ser ut som en hel leksaksbutik.Hon har ett elementskydd som fungerar som en trappa när hon vill titta ut.Det händer hela tiden massvis av intressanta saker på gatan.Fina drakar hänger på bokhylleväggen.Man kan sitta och läsa sagor för ankan där också.När coco hade ätit mat skulle hon sova middag.Då gick husse och jag på stadspromenad en timme. Gissa om det fanns mycket spännande dofter.Jag var alldeles slut när vi kom hem, och somnade när matte hade gosat en stund med mig. Nu ska jag kolla på OS. Ses i morgon, Ludde!

8 kommentarer:

Rudi sa...

Vad glad jag blir att se att du är uppe på benen igen! Att passa valpar så där kan vara påfrestande för en konvalescent så det var bra att du tog dig en tupplur när du kom hem. Coco, som är så söt som socker, har verkligen ett fint rum. Kan du låta bli alla hennes leksaker?
sov gott!

Kasper sa...

En riktigt gullig liten valp, den där Coco! Ser att du var en som hade koll, så att pasningen gick rätt till.
Stadspromenad minsann - tycks som om du gillar det bättre än jag. Fast dofter, det finns det ju förstås - jag blir alldeles yr i huvudet!

Elliot Kung af Upphärad sa...

Oj, jag läste precis att du varit sjuk, vilken tur att du är piggare idag. Vilken fin trappa hon har Coco, det skulle jag vilja ha oxå, då hade jag suttit där hela dan och tittat ut. Stadspromenad låter spännande, det har jag aldrig varit på

Lukas sa...

Så sööt Coco är. Och stor och duktig har hon blivit. Förstår att du tycker om att passa henne. Min mattes barnbarn är också jätteroliga bara dom inte kommer för nära. Lite läskiga tycker jag att dom är ibland, dom där minimänniskorna.
Kramkram

Malte och Snoken sa...

ja i stan luktar så mkt gott att man blir tröttetrötttrött!
vilken fin leksaksbutik lilla coco har!Vilken tur att hon har dig som hundfarbror!
slafspuss

taxenmilton sa...

Kan tänka mig att du sov gott, det kostar på att umgås med de små. Nos puss Milton

Sigge sa...

Visst är det skoj med människovalpars rum?
Hos Oliver finns det också hur mycket skoj prylar som helst.
Bara Coco blir lite äldre så kommer ni att kunna busa massor.
Igår ringde människovalpen Oliver till matte och grät för han längtade efter mej!!

Hillman sa...

Va, skönt att du frisknat till, jag blir så glad. Roligt att gå på stadspromenix, det var det flera år sen jag gjorde i alla fall i den staden. Som du kanske vet är jag född på Gärdet och det vet väl du var det är. Så den där staden har jag promenixat en och annan gång, Birger Jarlsgatan har jag besökt och Djurgården men där såg jag inga djur men matte sa att det varit det för länge sen. Cocos rum var fint, där fanns det mycket grejer som du oxå kunde leka med, du får hjälpa Coco att leka nästa gång du är där.

Taxkramisar.