måndag 15 februari 2010

Tagen till nåder

Nu är husse och jag sams igen.Vi var ute på långpromis och jag skötte mig hela tiden. Fick en hel del leversnittar och Frolic när jag stannade eller kom när de ropade. Dessutom passade jag snällt huset när de åkte till Heron City vid Skärholmen och hämtade biobiljetter. Nu har jag förmodligen ätit nåt olämpligt, för jag fick upp middagen nyss. Som tur är kom det på heltäcknings mattan i arbetsrummet, och den ska ändå slängas när husse sätter igång med renovering där, så det gjorde inget. Husse är jätteduktig på att torka upp efter mig så att det inte syns eller märks något. Nu är jag jättehungrig, men får förmodligen inget att äta förrän i morgon. Hungriga kramar, Ludde

8 kommentarer:

Rudi sa...

Jamen, är det inte det ena så är det det andra... Fast om husse torkar upp efter dig måste han ju tycka bra mycket om dig igen, eller hur? Hoppas du kan sova trots hungerkramper, din stackare!
I morgon blir nog en toppendag på alla sätt!
Nattslafs från mig!

strövelstorpslagottona sa...

Stackars dej. Var det så att du la upp maten för att husse skulle tycka synd om dej? Det är ett bra knep. Då blir dom så beskyddande dom tvåbenta. Hoppas du kryar på dej.
pussar

Kasper sa...

Tror att husse kommit att tänka på att det ju var alla hjärtans dag igår, och KLART att du skulle få kuta iväg till nån snygg tjej då! Eller...? (Han har väl varit ungvalp själv nån gång!!!)

Trist att goa maten kom upp, men i morgon är du säkert bra igen! Och den där heltäckningsmattan - den hade tydligen i alla fall gjort sitt!

Stella sa...

Aj då, kräkas är ju inget roligt, jag brukar skämmas lite efteråt, men mest för att matte ska tycka extra synd om mig :-)

Kramar

Hillman & Illerson sa...

Usch, stackars dig att spi är inte kul, man känner sig som man vänder ut och in på maggen. Hoppas att du blivit bättre till idag.

Kryapådig taxkramisar.

Edith sa...

Hej Ludde, Jag har en utmaning för dig på min blogg. Pariserkramar

Malte och Snoken sa...

men stackars dig som kräksat o är hungrig nu!!!
vi skickar matiga pussar

taxenmilton sa...

Skönt att du är till nåder igen, men usa busa att kräkas, fastdet är bra när det kommer på mattan som skall slängas, kan du inte lägga huvudet lite på sne och se hungrig ut!!!!!!!!!! Kram Milton