måndag 8 februari 2010

Plocka undan

Nackdelen med att husse och jag blev klara med golvet är att nu måste vi plocka undan alla verktyg och byggprylar så att matte kan ha gäster här på lördag.Det kan nog ta lite tid.Jag tror att husse får plocka själv så fluffar jag lite i stället... Nattfluff på er! Ludde

9 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Renfilé och nytt golv sen sist. Så mycket det har hänt hos dej. Golvet ser verkligen bra ut. Vi har öga för sånt för våran papsing är en jäkel på att snickra. 10 poäng från oss.
pussar

Kasper sa...

Tjusigt värre, synd bara att gästerna inte komner förrän på lördag, annars kunde ju DOM hjälpa till att städa upp. Vore inte mer än rätt, tycker jag, för jag ger mig den på att dom kommer att få sätta i sig en massa godaste maten!
Fluff, fluff! ;)

Tessan sa...

Oj så fint det blev! ja och ännu finare när husse plockat bort ALLT han dragit fram:) Fluffa du så fluffar jag oxå!
Nattis fluffelifluff!

Rudi sa...

Så fint golv ni har gjort, du och husse! Proffsigt!Plocka undan är ju alltid trist, oavsett vad man har roat sig med innan. Men det fixar nog husse om du fluffar i stället!

Malte och Snoken sa...

men jisses va husse dragit till! men han e ju händig som få!! kalas alltså? kanske det ramlar ner gotta i din skål då! (mer än vanligt alltså!)vi håller en tass!
slafs o nattfluff

Hillman sa...

Jag kan förstå att du blir sleten, inte lätt att basa hela tiden som husse bygger, usch idamig jag skulle bli alldeles slut.

Taxkramisar.

taxenmilton sa...

Tycker att hussen kan städa, och du kan väl vila lite, det är väl du som varit snickarbas,,,, och det brukar ta på orken säger en som vet, Nosisar Milton

Edith sa...

När jobbet är klart vill man gärna sitta ner och softa lite, men då står alla dumma verktyg där och vill bli bortstädade. Dom vill tillbaka till sina verktygslådor och vila sig efter jobbet. Jag tror husse fixar det där fort som ögat. Och du ... softa på. Pariserkramar

Sigge sa...

Hoppas att husse lyckades stöda trots att basen sov sin skönhetssömn