tisdag 2 februari 2010

Trist

Matte åkte till gympan och husse och jag snickrade golv. Vi gick till Konsum och handlade filmjölk, för matte bakade limpor när hon kom hem. Ingen riktig långpromenad, men kanske i morgon... Kram, Ludde

9 kommentarer:

Kasper sa...

Urtrist hos mig också - nästan ingen promenad alls för mig. Matte borta hela eftermiddagen. Men - hon passade på att köpa sig, dvs mig, en ny kamera, en liten som ryms i en ficka! Så när hon kommer underfund med den så kanske det blir lite bilder hos mig igen.
Det är det enda braiga hittills, som den här vintern fört med sig. Att jag har fått en egen kamera, alltså. :)

Rudi sa...

Påminner lite om Beppe Wolgers´ bok "Ur en kos dagbok". Men man måste ha några ko-dagar också ibland. Nä men,usch, vad präktig jag låter! Glöm det! Man ska alltid ha spektakulära dagar så länge man lever!! Säg till husse att det är ditt nya motto.
Grabbknuffar från mig

Malte och Snoken sa...

fick du en limpa iaf???!
det är så mkt snö o sånt oväder så det är ingen njutning o gå promenad ludde! vi håller tassarna att det slutar snart! du kan komma hit o studsa med oss på tomten!!
slafspussar

taxenmilton sa...

Ibland har man det lite trist, vi skall snart gå ut på en långpromenad säger matten, det är bara 2 minus men grått, då kan man ju vara ute en stund utan att frysa rumpan av sig. Man får passa på innan dedära ovädret skall komma,,,, Gosenos puss Milton

Malte och Snoken sa...

skithusse har redan kommit på det o är steget före o står antingen ute eller i fönstret när vi är ute... fast hittills är snön så porös så vi sjunker, matte säger att vi är tungklumpar! bah!

Hillman & Illerson sa...

Ibland måste man få ta igen sig, kan inte flå varje dag heller. Limpan låter gottigt matte har inte baka på länge nu men hon har haft lite knas med sitt flås.

Taxkramisar.

Rudi sa...

Du Ludde, förresten, varför vänta till sommaren att lära husse kasta lyr-frolicar. Det kan man göra i köket också. Det har jag lärt min matte att roa sig med när hon säger att hon inte har något att göra. :-))

Sigge sa...

Det är bara blä hela tiden med detta skitväder.
Nu har det vräkt ner så mycket mer snö att det är oframkomligt överallt!

Edith sa...

Ibland blir det såna där "mellandagar" men dom behövs också ... man tar igen sig lite och hämtar kraft till roligare dagar. Pariserkramar