onsdag 24 februari 2010

Ingen Coco

Jag skulle egentligen ha passat Coco idag, men hennes matte Sara var hemma och sjuk, så vi fick stanna hemma istället. Det gjorde vi nu inte, utan vi åkte till krokiga vägen och promenerade istället.Är det någon som förstår varför det alltid luktar godast vid kanten av vägen?Det var bara ett par minusgrader och solen sken, så det var ett rent nöje att springa på vägen.Jag blev nästan svettig.När vi skulle vända så var det godisdags.Jag såg en hund långt borta som fick springa framför skidåkarna i spåret. Hur kul är det? (Om det är svårt att se hunden, får du klicka på bilden) Jag träffade i alla fall 5 andra hundar på vägen, fast jag fick inte busa med någon idag.

I morgon ska vi åka till mina människokusiner Maja och Linnéa som bor i Berg och äta lunch. Soliga kramar, Ludde

11 kommentarer:

Sigge sa...

Jag hade faktiskt ett par plusgrader idag.
Men nog går det åt en massa tassalva allt.
Här håller jag på och förbrukar vinterns tredje burk av mattes hemkokta kådsalva.
Väldigt vad med hundar du träffade.
Inte en endaste hund har jag sett idag.

Lukas sa...

Vad härligt ni har haft det idag. Typiskt att det är så vårvädrigt ute en arbetsdag, tycker matte. Men det går mot bättre tider tror vi. Jodå, Vincent får leka med små hundar när han är okopplad. Med koppel blir han lite bufflig och vill mer än små hundar klarar av :-) Han tror själv att han väger 2 kg. Den enda som kan få honom på plats är jag, med ett snabbt skall och morr. Jag lovar att försöka sluta retas med honom, med det är så svårt :-)

strövelstorpslagottona sa...

Nu ser vi ännu ett Lagottodrag, du kan sitta ekorre!!!!! Det kan alla Lagotto med självakting. Gulle dej.
pussar

Hillman sa...

Ett par minus grader jo jag tackar, här har det varit runt 10 minus, ett par timmar sen blev det 15 minus och nu är det 23. Jag vill oxå ha mildväder med sol så man kan promenixa.

Taxkramisar.

Hillman sa...

Jag glömde att berömma ditt sätt att sitta fint, så där sitter brorsan men han viftar på tassarna, ibland sitter jag oxå så där men mina tassar hänger liksom ned lite. Du sitter jättefint det är den stilen som du ska ha när du kör tiggstilen.

Taxkramisar.

Malte och Snoken sa...

å vilket strålande solsken, härligt!! vi saknar solen här nere i södern...
slafspussar

Edith sa...

Vilken fin promenad du fick i solen! Det ser härligt ut. Du är en fena på att sitta fint. Pariserkramar

Arlo sa...

Att kunna sitta fint på ett bedjande sätt är en förutsättning för att få jack-pot på godis! Bra gjort, Ludde! Åh, visst var det härligt med solen idag!
God natt-slafs!

Elliot Kung af Upphärad sa...

Jäklarns vad fint du sitter... det måste jag lära mig. Det verkar vara lönsamt :-)

Sigge sa...

Du Ludde grisar är kannibaler så de sätter säkert i sej all korv på mina buskar.

taxenmilton sa...

Visst Ludde toppen skönt att det har varit lite varmare, oj vad fint du kan sitta, jag är imponerad. Ha en skön och gos och mys kväll Kram Milton