onsdag 17 februari 2010

Tack!

Tack för alla kryapåhälsningar! Det värmer när man inte orkar va på topp.Nu försöker jag vila mig i form tillsammans med husse. (Han vilar gärna utan att på något vis komma i bättre form). Matte är och gympar, men kommer om nån timme. Då blir det kaffe och "leta Markies". Sen blir det nog en promenad i gråvädret.

I kväll ska jag passa huset medan husse och matte går på 3D-bio med Nisse. Hoppas det inte kommer någon tjuv, för jag läste en så läskig historia på Zeldas blogg.

7 kommentarer:

Arlo sa...

Men, hoppas du blir bättre snart. Det låter ju bra om du orkar med Markies-letande i alla fall. Och visst var historien bra på Zeldas blogg! Ruggigt!
Puss på sjuknosen!

Kasper sa...

Tur att du har en matte som gympar (den som hade det ändå...)
Som hon håller på är hon nog i form för både dej och husse!
Fortsätt att krya på dej, och hoppas du hittar precis lagom många Markiesar för optimal form!

Giah med flock sa...

:) Historien på Zeldas blogg var bra :)
Hoppas du mår bättre nu!!!
Nospussar Giah,
Kram från min matte.

Malte och Snoken sa...

å vilken gonäsa du har! (säger matte, vi tycker mest det ser ut som en vanlig nos...)
vila på nu så du blir pigg o alert igen. Matte gör oxå mkt sånt dvs vilar sig i form o nog får hon former allt...
slafspussar

strövelstorpslagottona sa...

Du är säkert bra på att passa huset så obehöriga inte tar sej in. Vila sej i form är väldigt bra.
formpussar

Hillman sa...

Jätteroligt matte läste och vi samt husse skrattade gott. Matte har sett skyltar som det stod "Jag hinner till grinden på 5 sekunder, gör du" och en bild på en rottveiler som förstärkning av skylten. Avskräckande är det med alla hundar och vi taxar är många rädda för, men vi som är så snälla.

Hoppas du blir bättre i morgon, du får sluta tugga i dig allt mellan himmel och jord, förresten idag har jag fått plättisar, brorsan villen naturligtvis inte ha några, den fislurken.

Taxkramisar.

Tessan sa...

Ja du Ludde den där lilla historien om Jesus och Moses verkar florera runt överallt just nu, vet inte hur många mejl jag fått med den...men visst är den skojjsig:)Hoppas magen är bättre...kan det vara löptiks kräk kanske?? Det kan mina göra om det varit för mycket löptikar i farten och dom hässjat upp sig lite väl mycket.... Jaja bara du mår bra nu så är det ju OK! Ska blogga sen hade jag tänkt igår var jag för trött och med super skalle bang!
Kramis på dig....