lördag 20 februari 2010

Sju - sju

Husse plockade fram sin bärbara dator idag för att fuska lite med förra helgens korsord. Han gör så ibland för att lära sig lite mer". FUSKPELLE säger jag! Nog om detta - jag frågade honom vad som var sjunde fotot i sjunde mappen bland bilderna i den datorn, som Edith hade utmanat mig att visa.Det var en bild ifrån i somras när vi åkte över sjön till Torpet och blev bjudna på lunch av Karin. Jag älskar att åka med båten när den sakta porlar fram med hjälp av elmotorn där bak. Inget brum och inga avgaser. Det känns lite långt bort att få åka båt, bada och äta ute, men om man får döma av Cybertaxarnas bilder så är våren på gång.

Nåt som nästan är lika trevligt hände på promenaden idag. Jag hade just gjort tvåan och kände mig riktigt ung och alert när vi mötte en rottistjej. Vi nospussades lite, och hon vek undan svansen så fint, men varken min husse eller hennes matte ville lätta på kopplen. Suck! Trånande kramar, Ludde

11 kommentarer:

Malte och Snoken sa...

ja löken tittar fram fortfarande så nu blir det vår, det har våran matte bestämt! det ser härligt ut att vara ute o båta!!

Sigge sa...

Tänk om det såg ut så nu.
Men nej bara äckligt snökaos!!!!!!!!!!!!!
Ang inlägget under så föredrar jag absolut bruden fast matte pratar om lampan.
Äsch människor begriper inte vad som är väsentligt i livet!

Stella o Doris sa...

Dessa hussar och mattar, lite "lördagskul" kunde ni väl få ha...

Härlig sommarbild, lite längtar man allt!

Lördagskramar från Boråsbrudarna

taxenmilton sa...

Bidde jätte rädd, Ulla hade ställt fram massa konstiga grejor vid sin brevlåda. dom skall inte stå där, men jag kollade att dom inte var så farliga, mest skyfflar och annat otyg. Oj vad jag tycker om bilden på dej och fuskpelle,det ser så skönt ut. Men stick så fort du kan och leta upp rottistjejen, Kramisar Milton

Kasper sa...

Matte säger att hon tycker att din husse egentligen är en ändamålsenlig Pelle, för hon gör likadant ibland!

Fast han har dålig koll på livets väsentligheter, tex rottistjejer som viker undan svansar. Nåja, vem vet om du itne lyckas smita så småningom, antar att snön snart dolt alla staket så att det bara är tt promenra iväg - fast risken är kanske stor att du drunknar i snön då. Men nog kunde det väl vara värt ett försök!

strövelstorpslagottona sa...

Vilken undert härlig bild, som vi längtar. Fast det är kuligt i snön också. Tusan att du och tjejen inte fick vara lite ensamma. Inte lätt att vara en snygg pojke.
pussar

Ellior Kung af Upphärad sa...

Ja det var en härlig sommarbild på dig och FuskPelle :-)
Det är bara att passa på att smita till rottisen när husse minst anar det, och du... jag tror inte att han är så värst snabb i all den här snön så kämpa på Ludde.

Hillman & Illerson sa...

Skräp mattar och hussar som inte förstår att vi behöver långa koppel, så vi kan utföra det som alla hundar vill.

Vi vill oxå ha vår, så vi slipper den här kylan med hård vind. Här har inte ramlat ned så mycket snö men vi tar nog hellre snön än minus 17 grader och snålblåst. Här nere hos oss brukar det aldrig blåsa så mycket men nu kommer det runt hörnet snö och då föredrar vi att vara inne med brasan.

Taxkramisar.

Giah sa...

En underbar bild :)
Här har vi varit ute med Husse och kollat så han skottat ordentligt på gården ;)
MYCKET snö har vi!!!! och det var -20 grader i morse, nu är det -13, så kallt är det oxå...

snöiga pussar Giah.

Tessan sa...

SUCK så nu får man längta ännu mer efter sommaren med den bilden!Kul med besök som du fick av "antikrundan gubben" ;) Lampan är jätte vacker och passar ju verkligen till huset med samma ålder och allt! Här snöar det liiite men solen föröker tränga fram litegrand, Ha en jätte bra söndag,Kramis från oss i Linköping!

Edith sa...

Vilken härlig sommarbild. Snart är vi där. Pariserkramar