söndag 31 juli 2011

Matte mindre matt

Idag när jag hälsade på matten, satt hon tillsammans med flera andra och var med på ett extra gympapass. Det är väl inte sån gympa matten brukar gå på, men de fick göra en massa nyttiga rörelser som hjälper till att hålla igång kroppen.Sen fikade vi på altanen igen, och nu hade matten klätt på sig sina vanliga kläder. Hon känner sig lite piggare för varje dag, och så blir hon extra glad när jag kommer och hälsar på. Husse köpte ett par paket med ungnötslever på hemvägen, som han stekte till middag. Han åt sin med bacon, potatis och kapris, men jag åt min utan något extra på.Vi firade med ett glas bubbel före middagen hos Lilla O, att hon har flyttat hem, och då passade jag på att ligga och koppelträna henne lite... Bubbelkramar, Ludde!

8 kommentarer:

Kasper sa...

Känns så bra, att se dig där hos matte!
Smarrigt käk - gissa vad jag åt... (Nä, du slipper!)
Lilla O kommer att bli suverän på att gå med koppel, nu när du får SÅ många tillfällen att träna henne!

Och nu ska jag verkligen gå och sova, det blev ju lite si och så med sömnen i natt.

Grabbarna boys sa...

Härligt att höra att matten din är piggare igen. Vad duktig du är som koppeltränar lilla O. Lungt o sanasat ser det ut att gå, vilket är bra i början!
Vov o kram!!

Eva sa...

Tänk vad de kan på sjuka husen numer! Att din matte är så pass pigg så snabbt! Fast där tror jag ju att dina besök är väldigt, väldigt viktiga... Vi hundmänniskor blir ju liksom inte bättre utan er fyrbeningar! Så det så!
PUSS!

Emma o Malte sa...

Det är skönt att din matte är piggare!! Då får hon snart komma hem till dig oxå ju!! Kram malte

Rudi sa...

Men vilke snabbis din matte är på att bli piggare igen! Hon längtar hem till dig förskräckligt mycket tror jag!
Lilla O är en dukitg koppelhållare!

Gizmo sa...

Trillade in på din blogg.. Vilken strong tuff matte du har som redan är så piggelin. En himla tur ni hade att det fanns ett ställe där du fick hälsa på henne.. SJälv skulle jag bli jätte ledsen utan min matte. Borde nog gå ut och rasta henne nu förresten ;-) Ha det bra och ett krya på dig till matte. Tjingeling

Edith sa...

Hilda och jag blir jätteglada när vi hör att din matte blir piggare för varje dag. Alla vi hundar älskar våra mattar. Den saken är ju klar. Colliekramar

Sigge sa...

Tänk att matte redan är så pigg och nu kommer hon väl hem precis när som helst.
Skäönt det kommer att bli både för dej och husse!!!!