onsdag 20 juli 2011

Blommor

Nu växer det så det knakar här hemma.På södra sidan av altanen finns det en massa gröna blad som jag får leta godis i. Ni ser mig va?Det är ganska läskigt med de där klasarna som hänger i taket och kan ramla i skallen på intet ont anande hundar.På andra sidan hänger det några stora amplar, och en sån vill man ju inte få i skallen heller.Då är det bättre med ett sånt här litet pelargonskott som matten tog på hotellbalkongen i Spanien.

6 kommentarer:

Eva sa...

Jo, jag tror att jag anar dig därinne i snåren! Praktiskt med grönska som det växer godis i säger killarna. Och vill veta var man köper så'n:)
Väldigt vackert har du det! Och den lilla pelargonen är ju så söt!
PUSS!

Giah med flock sa...

Vilken blomsterprakt!!! Matte är avis ;)
Hon har inte så mycket blommor i år, tur det eftersom hon inte kommer ihåg att vattna så endel av dom som finns ser lite halvdöda ut!!!
Du har tur som fått godisväxter!!! Här växer det mest i gräsmattan för tillfället :)
Hälsningar från oss alla!!! Kram Giah.

Rudi sa...

Ja, det är attans vad det frodas både hos dig och hos mig. Hos mig är det mest pumpa- och squashlandet som man ska akta sig för. För om man råkar rulla in sig själv och fotbollen där i hundra knyck så blir matten sur.

Hillman sa...

Här är det minsann ingen grönska för matten tröttnade för det är alltid en jädrans bärande ut och in med dessa växter. Vi har haft frost två nätter redan under denna månad, inge kuligt alls.

Taxpussisar.

Sigge sa...

Här är det inga blommor alls. Jo de inne, men inte en blomma på balkongen i år.
Hade med flytten att göra men nästa år då.......
Monstret från trotyrkammaren bor just nu hos Nelly och håller på och växer ihjäl sej. Det gör mattes grönsaker också och de där ringblommorna till salvan.

Kasper sa...

Attans vad det växer hos dej! Jag TROR att jag anar dej nånsans därinne i grönskan! Att få en sån där godisklase i huvudet vore väl inte helt fel? Men akta dig för amplarna!!! Rena knockoutgrejerna!!!

Hos mej växer bara gräset. men matte tror att vi har Sörmlands mest välnärda rådjur och harar här i närheten.

Du bor allt himla fint, du! :)