lördag 23 juli 2011

Dejten blev inte av...

Rackarns otur! Idag skulle ju jag träffat tjejerna i Norje (Blekinge) och även hälsat på Grabbarna boys i Mörrum, men det blev inte någon resa av, för matten kände sig dålig i torsdags, och nu är hon inte ens hemma. Hussen sa att hon är på nå´t sjukt hus där dom håller koll på henne. Det kunde väl JAG göra mycket bättre! Igår orkade inte husse laga någon mat, så vi åt lammspett på kolgrillen. Dom var jättegoda, och vid bordet bredvid satt det en svart dvärgschnauzer och en beige terrier. När vi kom talade dom högljutt om att deras bord redan var upptaget, och jag morrade lite försynt att jag faktiskt SÅG det, men sen låg vi bara tysta och kollade på varandra. När vi ätit klart gick vi till Delibutiken och fikade. Lagotton Atlas som var där tyckte inte heller att jag skulle få sitta vid hans bord, men hans matte lindade kopplet runt hans nos så ingen hörde alla fula ord han sa. Alla fyra damerna vid bordet var imponerade av att jag kunde uppföra mig så fint. När labbetjejen som äger Delibutiken kom ut så gick jag fram och berättade för henne hur trevligt jag tyckte det var där, och hon sa att jag var alltid välkommen dit. Undrar om min husse har glömt att det går utmärkt att ta bilder med mobilen?Det känns onekligen VÄLDIGT ensamt hemma utan matte.Coco och hennes flock har skickat en stilig bukett till matte som vi har hemma, för hon ville inte låta den bli kvar på sjuka huset för hon ska kanske åka till ett annat sjukt hus snart.Husse visade ett kort på buketten för matte i alla fall när han hälsade på henne.Nu så tar jag husse med på alla pinkrundorna, och det klarar han ganska bra.Det nya välisolerade taket är klart på Lilla O:s hus, så hon ska flytta in nästa helg.Hennes husse Jocke hade gjort snuski (eller om det hette sushi?) som han och husse åt till lunch idag. Jag slapp, tack och lov!Till middag åt husse och jag pannkakor med hemgjord jordgubbssylt.Husse är riktigt duktig på att göra såna. Ensamma kramar, Ludde!

6 kommentarer:

Eva sa...

Men plutte-gubben!
Din matte blir alldeles säkert väldans mysket MYCKET bättre om hon är hemma hos dig!Det
hoppas och be för dig hon är meddetsamma!
Du får säkert pannkakor med världen bästaste sylt då också!
PUSS till dig och en rejäl A-så'n till matten! (O kanske hussen behöver också? Är inte snål! sa' A. Hänger gärna på säger J...)

Sigge sa...

Men oj, oj,oj
Håller alla tassar och tummar vi bara hittar för att matte snabbt blir bra igen!

Malte sa...

Hoppas Matte kryar på sig snabbt!

Rudi sa...

Men stackars matten, hussen och DIG, då! Fast svälter gör du ju inte, det ser jag. Pannkakor...jag fattar inte vilken tur du har som bor i ett hus fullt att plättar och pankisar!
Tänk att Lilla O snart ska flytta nästan hem til dig...vilken lycka!
Krya-på-sig-kram kommer från matten till din matte. Sjuka hus är aldrig kul att visats i säger hon.

Hillman sa...

Stackars matten som inte får ha dig nära, det är nog värre än att vara sjuk. Det är konstifikt för jag vet att hundar kan göra människor friska, fast det kanske är olika sjukdomar va vet jag. I alla fall så vet jag att din matte saknar dig förfärligt mycket, för det gjorde min matte när hon var på sjukt hus och hussen med för den delen. Så jag skickar massor av kryapåsigtaxpussar till din matte och min matte hälsar oxå en kryapådig kram.

Taxpussisar i mäångd.

Kasper med matte sa...

Men Ludde och husse, vad har hänt med matten? Nu håller vi tummar och tassar för att hon snart är hemma igen,!
Stackars henne!!