lördag 16 juli 2011

Valpvakt

Idag har jag jobbat som valpvakt.Människovalpen Olivia kom på besök så vi hade lagt ut mitt täcke på altanen.Jag skulle vara valpvakt åt henne medan hennes matte och husse rumsterade om i sin trädgård, snett över gatan.Inte kan hon diska själv heller.Jag ställde fram leksakslådan åt henne för att se vad hon gillade.Verkar som om hon ville veta hur allt smakade.Jag undrar om den dockan smakade gott... Vaktkramar, Ludde

6 kommentarer:

Rudi sa...

Hyggligt av dig att dela med av både fäll och leksakslåda! All heder åt Ludde! Så! Känns det bättre att heta Ludde nu då?

Eva sa...

Vilken tur hon har som bor granne med dig! Väldans bussigt av dig att ställa upp och vara lite "betjänt" sådär:)
(Jesper tror att han skulle klara det också;han har en liten beundrarinna på gården som han brukar tvätta händerna på. Assar blir tyvärr lite väl ivrig och kan välta småttingar...)

Hillman sa...

Kul att va valpvakt till en tvåbening, de luktar förfärligt gottigt tycker jag. Det är välan bra att ha grannar som har en så tjusig, tax som du och som kan vara vakt, hihi.

Taxpussar.

Kasper sa...

Aha - verkar som om Lilla O nu äntligen blir granne på riktigt! Eftersom dom börjat grejsa med trädgården, så är kanske huset färdigt?
Mysigt - då får du säkert hjälpa henne att diska väldans ofta. :)

Ludde sa...

De ska flytta in 1 augusti, och har inte gjort något åt tomten på 10 veckor mer en 1 gräsklippning. Jag tror att dom hoppas på tidig snö som ligger länge...

Sigge sa...

Men så bra att du får människovalp till granne.
Nu har du ju alla chanser i världen att uppfostra henne ordentligt!