måndag 7 februari 2011

Omväxling

Vissa dagar är det fullt med snö och is när vi går.Man får verkligen vara rädd om de små pinnarna man lyckas gräva framr.Andra dagar, som i söndags, skiner solen och det är riktigt mysigt. Omväxlande kramar, Ludde!

6 kommentarer:

Arlo sa...

Ja, visst har livet blivit omväxlande! Jag tycker att det är häftigt att ha både vinter och vår samtidigt. Du klär i solsken, kompis!

Freja Phaléne sa...

Tja omväxling förnyar ju!!! Och er omväxling är roligare än min... Antingen har vi grått och regn, eller klart och tokblåsigt! Längtar rejält efter vår/sommar nu... Vuff på dig!!!

Giah med flock sa...

Ser ju ut som om du hade lika skönt väder som oss i söndags... Fin bild på dig i solskenet, ger ju vårkänslor :)
Vi pussar och gosar med matte men denna gång är det segt att få henne på fötter ordentligt... Blir bättre någon dag och sen ligger hon igen... Seg basilusk... Idag verkar det va på bättringsvägen, så håll tassarna!!! Vi vill ju gå låååååååååånga turer ju ;)
Snö har det kommit här i natt så omväxlande som sagt :)
Pussar Giah med flock!!!

Buttons sa...

för ett ögonblick trodde jag du kommit hit på besök då jag såg den vackra solbilden........men så fick jag syn på träden i bakgrunden, och så ser dom inte ut här......skitsnygg är du i alla fall..blötpuss

Hillman & Illerson sa...

Här är inte backen framme inte än på långa håll men solen värmer gott när den visar sig, fast den är inte uppe så länge förstås.

Taxkramisar.

Kasper sa...

Lite skoj det här med väder - idag hade vi ett sprillans nytt snötäcke här. Och en sol som inte lyckades smälta bort det.
Tror du hade tur när du hittade det där vårstället!