fredag 11 februari 2011

Innedag

Hörde matten stöna i morse.Hon tittade ut genom sovrumsfönstret och sa att det blir en innedag idag.Jag tror att hon sett för mycket på Zeldas blogg, för hon tog in en kartong i köket.Om du ställer dig i kartongen ska du få en Frolic sa hon.Nemas problemas!Jag provade från flera håll så klart.Fick ännu mera godis! Nu ska hon skaffa en större kartong så bakbenen får plats också... Frolicdoftande kramar, ludde

6 kommentarer:

Arlo sa...

Heja Ludde och Luddematten! Nu är ni snart lydnadschampinjoner! Du ska se att ni snart blir frälsta på klickers, tricks och godis! Ni får väl gå till nåt storlager och be om en kartong som passar dig!

Hillman & Illerson sa...

Jaha, du har fått av den vita varan du oxå, ja vi fick vår beskärda del är här med. Fast vi ligger i lä för en kompis till husse ringde och talade om att han fått 60 cm och då bor han ändå 14 mil söder om oss. Nu har vi mer snö än vi hade på hela vintern i fjol, sa våran favo granne. Det är en snäll gubbe som fött upp gråhundar för några år sen. Han älskar hundar och det känner vi ända ut i klospetsarna.
Nu är det kallt som attan här så vi stannar nog inne i värmen under en filt ikväll, minus 18 då vill inte vi ut, då kan matte och husse göra ettor själva, hihi.

Taxkramisar.

Elliot Kung Af Upphärad sa...

Om man ställer sig med alla tassarna i en stor kartong, får man en hel paket Frolic då ??? Jag tror jag skall testa detta oxå. Däremot har jag provat med att lägga kulans tofflor i min bädd men det ha inte blivit så poppis precis. Det kan ju i och för sig bero på att det har blivit så många delar av dem !! Här är det full snöstorm och Kulan har halkat och stukat tummen så gissa om humöret är på topp :-)

Buttons sa...

försöker verkligen din matte att packa in dej i den där lilla lådan ? vart hade hon tänkt skicka dig ? ........hit kanske ?? yippieee ....jag längtar längtar .....blötpussar

Freja Phaléne sa...

Haha, ni är ju för söta!!!
Phalénepussar från mig!!!

Sigge sa...

Passa dej Ludde, rätt som det är så står du i en kartong som skickas iväg nånstans