torsdag 10 februari 2011

Missförstådd

Husse och matte åkte till mataffären idag och lämnade mig hemma att vakta huset. Förstår inte varför matten gnölade, när hon kom hem, om att en toffla försvunnit?Jag hade ju vaktat den, i min bädd, med mitt liv!!! Ingen hade kunnat stjäla den där! Borde kanske ha hämtat den andra också, men VEM skulle stjäla bara EN toffla?Shit - nu har det börjat snöa igen!Dom sa på radion att det kanske kommer TVÅ decimeter... Missförstådda kramar, Ludde!

7 kommentarer:

Wille sa...

Vilken massa spännande saker du haft för dig under veckan. En annan har ju haft så fullt upp att man inte ens hinner med att få matte att blogga åt en varje dag, urtrist speciellt nu när det händer ren massa hela dagarna.
Det d'är med pinnar håller jag fullständigt med om, ehgentligen bor45de man ju kanske låta demn hämta dem själv när de kastar bort dem.

Arlo sa...

Tofflor är till för att bäras omkring och läggas på bra ställen. En och en!Helt rätt uppfattat, kompis!

Kasper sa...

Jag måste då säga att du har väldigt otacksamma tvåbeningar i huset! Här tar du din uppgift att PASSA på verkligt stort allvar och vad får du för tack? Jo, GNÖLANDE!!! (Förresten väldigt smart av dig att räkna ut att EN toffla kunde lämnas kvar utan risk.)

Men antagligen kompenserades du väl med världens gourmetmiddag.) :)

Ludde sa...

Mmmm - nykokta kycklinghjärtan och en massa tax-kex...

Grabbarna boys sa...

Haa, vi flyttar också runt på alla möjliga soorters skor hemma hos oss.
Dem kan vi t.e.x gömma i soffan eller i mattes säng.
Vi hade mer än gärna fått snö istället för bläää regnet.
Då hade vi sluppit den där tråkduschen.
Ha en bra fredag.
Vov o kram!

Freja Phaléne sa...

Jag tycker då rakt att du skötte vaktandet superbra! Du får ha överseende, de är ju bara människor... De fattar nog i sinom tid!
Tycker inte du också att det är hög tid för vår och sommar nu!?!
Phalénepuss!!!

Hillman sa...

Fy fasen här har du vaktat huset med ditt liv och sen har matten mage att klaga över att en toffel är väck, hon har säkert glömt var hon lagt den.

Taxkramisar.