onsdag 16 februari 2011

Krokiga vägen

Det blev bättre väder och bara tre grader kallt.Matten som inte gillar oplogade vägar valde krokiga vägen idag.Det blev mycket skogssniff!Och alldeles härligt mycket spring!På eftermiddagen kom Coco på besök.Hon tyckte att jag behövde många hederstaxkex.Min människobror Anders har en massa filmer i sin telefon.Coco tittade på Pingu medan de andra drack kaffe. Kexdoftande kramar, Ludde!

12 kommentarer:

Arlo sa...

Men går Coco på bio i telefonen? Har aldrig hört på maken! Attans! Sånt finns inte i Julita, här finns inte ens vanlig bio.
Krokiga vägen ser riktigt mysig ut. Där skulle jag kunna tänka mig att spankulera med dig, kompis!

Kasper sa...

Telefonbio - tänk vad allt det finns!
Mysig dag du har haft - jag och matte har mest skottat snö.

Freja Phaléne sa...

Sedär! Massa dottiga kex!!! Vilken flyt du hade där =)
Nospussar!!

Wille sa...

Hallå mitt i natten !
Vilken härlig dag du haft !
Men telefonbio det låter skojigt ! Ska be matte visa mig om hon har någon sådan också.

Hector sa...

Det låter som en mysig promenad. Wille och jag håller matte lite sällskap så här mitt i natten och kollar runt bland kompisarna. Vi har ju inte hunnit med det tidigare för det har varit så fullt upp. Men nu har Goofy åkt hem till sig, och Nea har varit på smekmånad i norra delen av landet. Ev kommer Goofy och Aylen senare på eftermiddagen idag. Det blir kul och full fart då !

Buttons sa...

wow, Ludde, Du håller på att lära dig att dansa med Matte...kanonfint blir det sen då du kommer med i Lets Dance, då ska jag rösta på dig.......jag lovar.............blötpussar

Hillman & Illerson sa...

Vilken ljuvlig dag med så lite minusar men vi ska inte klaga för det är bara 7,5 minus idag. Bra med en sån liten tjej som Coco för då får man mycket godis och sen tappar de ofta mat en trappa ned och det kan man äta upp, hihi.

Taxkramisar.

Tessan sa...

Jaha ja dessa telefoner kan man ju snart använda till allt! Skulle vara bra ifall dom kunde gå ut mer oxå typ när det ösregnade och blåste storm:)Tur att jag inte bor hos er för jag skulle väga 1 ton med allt gott fika ni alltid bjuder på!:) Tycker du såg riktigt proffsig ut med matte där ni dansade och trixade...KUL!
Kramis från ett grått tråkigt Linköping!

Stella o Doris sa...

Sniffig promenix, kex och film låter ju som en toppendag!

Vi gillar din o mattens dansuppvisning starkt, tur att du växt färdigt annars kan det nog bli problematiskt...

Ha en go helg, kram från Borås

Giah med flock sa...

Hej Ludde :) Du är ju jätteduktig på en massa saker ju!!! Dansa och sitta med båda benen i luften och tass + springa upp stigar åt husse och vakta tofflorna...
Tur dom har dig till hjälp!!!
Härliga turer i snön ni gjort... Och gottis fika när Cocco kom och hälsade på :) Härligt!!!
Vi får besök av Liam i kväll och i morgon för hans pappa ska jobba, då är farmor=matte bra att vara hos... Vi hjälper alltid till att passa honom när han är här (han är oxå bra med godsaker) Matte fick sin onda tand upprensad, fast den gör ont än, hon ska till sin tanläkare för att fixa klart tanden!!!
Ha en mysig helg!!!
Puss Giah med flock!!!

Lukas sa...

Tänk om jag kunde bo hos dig...gå krokiga vägen...snacka om allt vi upplever...dela på allt, busa. Det skulle vara himmelriket.
Jag lovar att dela med mig av det där loftrummet. Det ska visst bo en Roffe på hotellet, hoppas att han är snäll för det är ju jag.
Kramar och bus

Sigge sa...

Bra att Coco har insett att du behöver massor med kex!
Väldigt viktig människovalpskunskap.
Film i telefonen, inte illa, tror inte att det förskommer i nån av mattes telefoner