söndag 22 augusti 2010

Koppeltvång

I lördags passade jag Bosse hela dagen, för matte och husse var i stan på 100-årskalas. Jag fattar inte riktigt hur min matte och husse tänker. Efter 20 augusti är det ju slut på koppeltvånget, och gissa vad dom gör idag då?Dom åker på en bakluckeloppis där det är KOPPELTVÅNG!!!Det var ju hur många hundar som helst där.Alla möjliga sorter träffade jag.Till och med höns fanns det. Jag fick inte busa med någon där. Knappt hälsa på dom heller. Husse, den klumpen, stod som fastvuxen i marken hur mycket jag än slet och drog. Han kan gott ha ont i armarna! Dit ska jag inte följa med någon mer gång.

5 kommentarer:

Arlo sa...

Ja men, hur kul var DEN utflykten på en skala? Klump-husse med gummiarmarna får allt tänka ut något roligare åt dig idag! Sympati-kram!

Hector sa...

Nämen det låter ju rätt onödigt trist. Om inte annat så är väl ändå höns till för att vallas eller kanske jagas ? Inte få hälsa på en enda hund fast där var flera, det är ju ojuste ju. Tröstepuss till dig.

Hillman sa...

Du det där känns igen husse som står fast i backen trots att vi sliter och drar så mycket vi orkar. Fy, fasen för att följa med hussar de har ingen förståelse för varken bus eller hälsningar.

Kramar.

Sigge sa...

Men stackare Ludde!
Det där koppletvånget det bryter jag mot hela tiden. Är ju alltid lös i skogen, men jag jagra inget mer än snygga brudar.
Fast det händer att matte rättar till glorian och kopplar mej om t ex jägare dyker upp för de brukar vara supergriniga när jag är lös.

Elliot sa...

Puh , jäklar vad jag blev rädd, jag trodde att dom skulle sälja dig på loppisen :-)
Fick du inte jaga hönsen???? Det är väl för fasen det höns är till för eller!!! Jag kan iallafall inte tänka mig att dom skulle duga till något annat
Ja du, ibland förstår man sig inte på människorna
Elliot