lördag 28 augusti 2010

Vackert väder

Det händer så lite så det finns inget att blogga om vissa dagar. Igår hände nästan ingenting.Jag konstaterade att jag fortfarande får plats i min dagbädd om jag rullar ihop mig ordentligt.Idag plockade matte av alla äpplen från sitt träd, och jag vaktade så inga äppeltjuvar kom.Undrar om inte husse måste klippa gräset snart?Matte gör väldigt goda äppelkakor.Idag fick jag leta blodpuddingsbitar till kaffet.Jag fattar inte varför dom ska lägga bitar på så ostadiga saker som en stege? Jag vill faktiskt ha nån som håller i den då!På promisen träffade vi Selma.Hon är tre år och ganska överviktig, för hon har mest varit på sin husses jobb, där alla matar henne, och hon ligger still mest hela dagarna. Hon borde få bo hos mig ett par månader istället...Jag hittade en spagrop, men såg varken till någon Stella eller Sigge där.Undrar om det här är en holk för skäggmesar?
Soliga kramar, Ludde

6 kommentarer:

Arlo sa...

Äppelkaka och vaniljsås! Det måste jag beställa in! Blodpudding, nu blir jag sugen. Men du,stackars Selma såg inte ut att må bra. Man kan ju faktiskt få FÖR mycket gotta, det syns ju! Dags att gå och knyta sig.

Kasper sa...

Ja, du skulle nog behöva få hand om Selma ett tag! Fast inte verkar det direkt vankas bantarkost hemma hos dig, förstås.
Tror framförallt att det är motion som fattas henne.
Du har haft en jobbig dat, ser jag. Vaktat mot äppeltjuvar och inspekterat gräsmatta. Till och med nästan-klättrat på stege! Ojoj...

taxenmilton sa...

Nä det kan inte vara lätt och ha en hund som Selma förmodligen är hon åsso väldigt godis sugen, matten säger att det är så bra med mig för jag är nästan aldrig sugen på nåt. Våra äpplen är jätte dåliga nästan alla är bara och kasta. Jag var på raggarträff igår, jo det var jätte kul, alla vill bara gosa med mig!! men det var inga roliga hundtjeor där.

Edith sa...

Hej Ludde, Jag tycker det hände en massa på din dag. Äppelkaka har jag aldrig smakat. Men idag har matte bakat chokladsnittar och kärleksmums och det har jag och Hilda fått smaka. Mums.

Sigge sa...

Oj, Selma skulle behöva ut och röra på sej i massor om hon vill bli en gammal hund.
Kankse följa med på mina milpromenader.
Jag missade ju alla spagropar igår och sjörna med eftersom jag lyckades sova på väg hem från Skottvång

Hillman sa...

Du det där med stegen såg lite gillrigt ut, vicken tur att din matte kom och höll i den åt dig.

Taxkramisar.