måndag 30 augusti 2010

Svampskogen igen

Dagen började ganska bra.Jag serverades blodpudding till frukosten - tyvärr utan lingonsylt och bacon, men jag fick en sardinsnutt och lite ost också.Okay, jag erkänner att dagbädden kanske är lite i minsta laget - ibland!Matte och husse gick omkring en timme och letade svamp medan jag härjade fritt runtomkring i skogen, men jag kom när dom ropade.Nu sitter jag snällt här för att bli torkad, men ge mig en godis först!!! Fuktiga kramar, Ludde

6 kommentarer:

Arlo sa...

Du har verkligen en härlig slapparstil (och världens minsta säng). Precis som du ser ut på sista bilden tycker jag att man alltid ska se ut efter en prommis. Då vet man att man haft roligt! Roliga kramar!

Sigge sa...

Ja du Ludde, det är märkligt att du inte skadas av hälsovådliga regnet.
Jag trodde faktiskt att alla hundar visste hur farligt det är.
Har ibland funderat på att leasa din matte när det regnar. Trodde att hon var smartare än min och vägrade gå ut när det regnar.
Men det verkar ju tyvärr som om hon vistas frivilligt i det.

taxenmilton sa...

Hi Hi Japanska fågelskådare den var bra, att jag inte tänkte på det. De är ju inte farliga har jag hört. I dag ligger jag bara och goar mig i solen på trappan, det var ett tag sen solen var framme. Annars är jag rätt kinkig nu, bara goa lukter tror att det är minst två löptikar bara i husen närmast mig.Gnöl och gnäll ingen tjej, för mej Nos gos Milton

Edith sa...

Oj oj vad lång du är när du sträcker ut hela kroppen. Jag tror nästan du har vuxit lite under sommaren. Colliekramar

Hillman sa...

Mums va sugen jag blir blopudding är riktigt smarrigt käk, undras när matte tänker servera oss det. Du har en säregen stil när du ligger i knopplådan, jag brukar lägga huvud och överkropp i lådan men resten brukar hamna utanför. Ja, ja det är inte så noga hur man ligger huvudsaken är att man sover bra.

Taxkramisar.

Lukas sa...

Vilka härliga dagar du har varje dag Ludde! En matte och husse som är hemma hos dig hela tiden. Dagbädden din är liiite liten kanske, själv har jag inte vuxit i min ännu och lär väl aldrig göra det. Och ve och fasa, matte och husse lämnade kvar den på Orust. Dom hade köpt en mindre som jag skulle ha hemma. Glöm det, sa jag till dom, inte en gång har jag legat i den lilla fjässen. På fredag får jag äntligen återförenas med min gamla inliggna, lite stunkna dagbädd.
Bäddkramar från Lukas