måndag 2 augusti 2010

Regn

Regn = inget målarväder.Husse tyckte att vi skulle gå på krokiga vägen idag istället för att måla.Det var skönt att få springa av sig lite men det kunde ha varit lite soligare.Vi mötte en snigeltjej som hade kjol. Hon gillade nog vädret bättre än jag.Va gillar ni min wet-look förresten?Matte gillade den inte för hon skulle absolut torka hela mig när vi kom hem innan jag fick gå in. Torkade kramar, Ludde

PS. jag skrämde upp en älg som låg i en buske vid vägkanten också, men husse han inte få fram kameran. Jag blev nästan lika skraj själv, för den var stor. Hemma gick vi förbi en katt och ett rådjur, som jag inte jagade, och haren vi träffade på sista rundan jagade jag bara fem meter, innan jag stannade när husse ropade. Han tyckte jag var duktig. DS.

7 kommentarer:

Arlo sa...

Det tycker jag var en härlig promenad! Jag älskar regnprommisar! Himla duktig du var som inte jagade alla skojiga djur du sett! Precis nyss hade vi en fjolårsälg uppe vid huset , men jag var tyvärr kopplad då, annars hade jag nog sprungit med ett stycke! Kram på dig!

Tessan sa...

Ja fyyy detta regn! här luktar hundarna sur disktrasa...speciellt Primo , Bläää urk! Din wet look är snygg tycker jag:) Oj jag skulle nog göra i brallan (ja ursäkta svenskan;)) om det klev opp en stor älg framför mig...hade säkert inte fått upp kameran ens om jag hade den med!Sov sött och kramis

Malte och Snoken sa...

Jamen du är duktig!
Vicken min när du blir torkad! här gillar vi varken wetlook eller att bli torkade men vad gör man när regnet häller ner?
pussar

Hillman & Illerson sa...

Ja, inte är det kul när mattar tar fram tasstorken men det är nog något som vi taxar får stå ut med. Ser att du försökt dig på lite jakt, fast du stannade alldeles för fort en tax lyder när det gagnar oss, hihi.

Taxkramisar.

Hector sa...

Tja det där med regn kan man ju diskutera. Jag gillar regn, men inte Wille. Att torka av sig efter en regnpromenad går väl an om man är tvungen, även om jag själv också föredra en "Wetlook". Här är det uppehåll just nu, men dte skulle regna fram emot kvällen påstår de.

Sigge sa...

Du riskerar ju livet Ludde!!!!!!
Regn är livsfarligt.
Människor borde alltid ha kameran redo.
Min matte är likadan missar en massa för att kameran är i nån ficka.

Kasper sa...

Måste ju säga att för att heta "krokiga vägen" så ser den ovanligt spikrak ut!

Jhar en "egen" älg som brukar ta vägen över min tomt, men matte har glömt att låta mig berätta om den!