fredag 13 augusti 2010

Pälsvård

Jag som trodde att husse var färdig med målandet, men idag började han tejpa runt spröjsarna på fönstren. Dom målade han sedan med en färg som luktade pyton. Det räcker inte med vattenfärg sa han utan det måste vara en oljefärg för att hålla bättre.Han fick vila sig ett tag när Maj-Lis och hennes Bosse kom och fikade.Jag gillar hennes Bosse skarpt, för han busar alltid med mig och ger mig godisar.

När husse äntligen målat klart, och vi hade ätit middag, gick vi till Garnudden och badade.
När alla andra gått från stranden kunde jag göra lite sandinpackningar. Man vill ju vara fin till helgen...
Sandiga kramar, Ludde

5 kommentarer:

Kasper med matte sa...

Min sega matte låter mig åtminstone hälsa på hos mina kompisar, även om hon inte hjälper mig att blogga själv (SKRÄPMATTE!!!)
Väldigt bra att du kommit underfund med att du faktiskt KAN simma - det kan ju alla hundar. Även om inte alla själva vet om det... ;)

Duktig husse du har, han är något av min mattes dåliga samvete, säger hon. BRA! Hon är absolut värd sitt dåliga samvete!!!!

Sandinpackningar - det är ju bara toppen!
När alla har gått ifrån badet vid Yngern (senare i höst) då ska jag minsann också göra världens inpackningar. Absolut världens bästa sandinpackningsstrand!


Förresten ser du väldigt stilig ut där du sitter som ett manligt maskulint kuttersmycke. (Där fick dom, pinupporna... )

Stella o Doris sa...

Vad härligt med sandinpackning!! Här åkte vi ju in i duschen i går så det dröjer nog innan vi kommer i närheten av en strand igen, skitmatte...

Ha en go helg!!

Edith sa...

Vilken tur att Maj-Lis och Bosse kom, sâ att husse fick en liten paus. Och du fick en smakbit av bullen. Colliekramar

Rudi sa...

Bullar och sandstrand, jo, jag tackar jag! Ha en fortsatt underbar helg! Kram!

Hillman sa...

Jo jag tackar, det är inte bara vi som är bullhundar, hihi. Sandinpackning i helkropp, det var det ett tag sen vi testade, här blir det mest tassarna, som får matte att muttra.

Taxkramisar.