söndag 1 augusti 2010

Jamare


Fick Friskies tonfisk till frukost. Undrar om det ingår i "hundkonster"? Konstigt verkar det, även om det smakade gott. Förutom en långpromis har det inte hänt nåt särskilt. Husse målar på huset igen nu när det inte regnar och matte kokar kaffe, klipper mig och lagar mat. Snart kommer Coco hem igen efter alldeles för många veckor borta. Jag längtar faktiskt efter henne... Längtansfulla kramar, Ludde

5 kommentarer:

Arlo sa...

Hah, vad lustigt! Jag åt också tonfisk idag, det har jag aldrig gjort förut. Fast det var människo-tonfisk. Inte Friskies, så jag klarar mig nog utan biverkingar.

Hillman sa...

Friskis fisk är inte det kattkäk, för mattes ena valps katt äter just Friskis. Fast de kanske har hundgott oxå inte veter jag.

Taxkramisar.

Wille sa...

Hejsan kullen ! Ser att du haft en hel massa regn hos dig ! Hua ja. Här regnar det idag så det lär nog inte bli ngt särskilt vi gör misstänker jag, för jag har ingen lust när det regnar.
Idag på fm när matte tog med mig ut då ville jag helst in så snart det gick. Snö är en sak, det är härligt, men regn det blir man väldiogt blöt i pälsen av.

Edith sa...

Min mat heter också Friskies men den innehåller kyckling med grönsaker. Smaskens. Ha' det! Colliekramar

Malte och Snoken sa...

Harú käka kattmat? Det är säkert ganska mkt samma jox i ändå.
Hoppas du får träffa coco snart!
kram o puss