måndag 14 juni 2010

Stora blåmesvalpar

När husse kommit hem och kopplat in teven igen så vi kunde titta i holken, såg vi att det bara var tre fågelvalpar kvar. Dom tre har verkligen vuxit massvis på en vecka.

Det kliar tydligen ordentligt när fjädrarna växer ut.
Matte har stekt kycklinglever till mig idag, och husse tog fram ett märgben vid kaffet. Dom har nog dåligt samvete för att dom var borta så länge, och det tycker jag gott att dom kan ha...

Nu har husse börjat lägga upp bilder från Kroatien, men han får lägga dom på sin blogg. På min blogg vill jag bara ha mina bilder, men jag sa att han kan få visa vilka djur dom såg där på min...
Gosekramar, Ludde

6 kommentarer:

Arlo sa...

Tänk att du är tillbaka i bloggvärlden igen, Ludde! Kul att se fågelungarnas kliande! Kalrt dom har dåligt samvete, spinn på det nu när du har chansen!

Sigge sa...

Hoppas att de har dåligt samvete för VÄLDIGT lång tid framöver.
Hälsa dina människor från min att kantareller finns alltid till midsommar.
Sen har de tvärs emot vad många tror sin storhetstid i juli och augusti så skicka ut dom i skogen!

Hillman & Illerson sa...

Nu har vi varit och kikat på din husses bilder och vi konstaterar att det nog är mycket varmare där än här. Vi tror nästan att den svenska sommaren har tagit sidomester där borta i Krosat eller vad det hette, för här är det inte.

Kul att du är tillbaka för hederstaxar ska man vara rädd om, de växer inte på trän prexis.

Taxkramisar.

taxenmilton sa...

Skönt Ludde att hussen o matten är hemma igen, fattar inte vafför dom måste åka bort utan oss, min matte hade säkert dåligt samvete, vet inte hur länge men länge vart det, mycket pussar och gos blev det iallafall. Har saknat dig Ludde kram Milton nu skall matten gå in och kolla på bilderna på din husses blogg

Malte och Snoken sa...

å va me gosaker de stoppar åt dig! dåligt samvete är trevligt!!

Kasper sa...

Väldigt trångt i det där boet, fast dom bara är tre kvar. Stackars dom som inte är kvar, det händer mycket i naturen, fick jag välja så skulle ALLA utom en del flugor få leva.

Ser att dom smörar för dig nu, dina tvåbenta - det kan dom gott fortsätta med länge! Åtminstone fyrtioåtta gånger så länge som dom varit borta, tycker jag skulle vara rimligt. Sta på dej!!