tisdag 22 november 2011

Borta bra...

Matte for iväg till jympan med tåget idag och husse och jag stannade hemma.Vi passade på att baka Luddekex, för det var nästan slut i burken.Innan vi mötte matte vid tåget gick vi ett varv runt lilla sjön.Det var ganska skönt att slippa gå i stan och istället njuta av att det fanns gott om träd överallt. Nu blir det vila hemma med matte medan husse går på anhörigmöte hos morbror Åke... Hemmakramar, Ludde!

6 kommentarer:

Emma o Malte sa...

De där Luddekexen såg smaskiga ut!! Hur gör din husse såna? Eller är det hemligt Ludderecept?;-)
Kramis!!

Arlo sa...

Jag fick nyss mitt första Ludde-kex på nästan fyra veckor!!!! För jag har inte fått sånt när jag varit sjuk i magen, men nu får jag! Det var delikat! Vi har en hel burk kvar i frysen!

Grabbarna boys sa...

MUMS säger vi bara!!!
Vi vill också ha.
Vov från grabbarna boys!

Vi i Kasperian sa...

Även om det finns hundcafé i stan så är antagligen skog och sjö ännu bättre! Vad ska förresten du med hundcafé till, med en värsta hundkonditor till husse!!!
Dom där är supergoda, dom där kexen, det minns jag minsann. :)

Gizmo sa...

Vet du... Stan var riktigt otäck idag... Helt tomt.... Ja nu är min stad väldigt liten men den var hur som helst tom... totalt tom..

Hillman sa...

Åh, vilken härlig promenix väg som du har, här är det skogen som gäller och den är inte så härlig överallt, risigt så man beträder den på egen risk. Kexbakat har du oxå klarat av, va bra då har du eget andventsfikabröd, hihi.

Taxpussar i mängd.