tisdag 29 november 2011

Inte en katt men mycket Lilla O

Dagen började ganska normalt för att vara en tisdag. Husse och jag gick en hemmapromenad innan vi hämtade matte vid tåget. Hon jympar ju på tisdagarna. Jag träffade inte en enda katt. Jag träffade två!Det här är den som fastnade på bild. Efter fikat passade jag huset medan tvåbeningarna köpte lite tillbehör till kycklinggrytan vi ska ta med hem till Coco i morgon.Sen var vi bjudna på eftermiddagskaffe hos Lilla O.Nu kan hon gosa med mig.Vad ska hon göra nu då?Just det, hon har precis lärt sig pussas.Hon har lärt sig kramas också!Men HALLÅ, vad händer nu? Akta öronen!HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP!Ännu mera pussar!Lika bra att tvätta öronen också. Ja, så där höll det på tills vi gick hem och lagade middag.Matte hade impulsköpt en ny matburk till mig.Mmmm, doftar bättre än kulor.Smakar bättre också!Vem tackar nej till en kycklingvinge till efterrätt? Det blev ju en ganska bra dag ändå. Husse klagade på att jag ville ha med så många O-bilder men jag ville inte välja bort några. Hoppas ni ursäktar men man behöver ju inte titta på alla... Proppmätta kramar, Ludde!

8 kommentarer:

Unknown sa...

Underbara bilder Ludde, jag har kollat på dem alla, och Du har så himla god tass med små barn :-)

Vi i Kasperian sa...

Strunt i husse, bara skicka upp massa både Lilla O och Cocobilder! :)
Matte blev förresten riktigt nostalgisk när hon såg den där täljstenskaminen! En sån hade hon förra gången hon bodde i skogen (mycket mer i skogen än här) i ett gammalt torp!

Wille sa...

Vilken gos tass du har med lilla O. Jag brukar pussa på min lillhusse också, fats han är ju äldre än lilla O. Jojo katter ja, de ska inte gosas med, i alla fall inte för min del. Jag har alltid varit skraj för dem sedan en nyårsnatt när jag var valp och blev skrämd av en stor katt på dåligt humör.
Här har det sovits i nästan två dagar, i alla fall en och en halv, för matte har jobbat en massa extra och är jättetrött.
Husse jobbade snabbare igår natt, för då kom vi faktiskt i säng vid 01 tiden. Då sov matte redan.
Idag har husse tagit oss på en skön promenad på kvällskvisten. Under dagen var nmatte och vi ut och letade efter köttbulls träd, men det var lite knapert, men vi gör ett nytt försök senare idag, ja för det är ju redan onsdag !
ha en skön onsdag killen !

Emma o Malte sa...

Du har lärt upp Lilla O bra tycker vi! Hon ser verkligen ut att gilla dig :-)
Kramis

Tessan sa...

FÖrs Ludde måste jag börja med...Fyyyy nu har du allt satt griller i min hjärna! Fatta 14tim måste jag nu lägga ner på att aktivera mina lagotto och det nästan VARJE dag!! ;)HUA!!

Sen måste jag säga att du är en enormt barnvänlig hund med plåtmage!!Jösses dina tvåbeningar är så duktiga och pyssliga,heja heja säger jag bara!! Ha det så gott ( i många bemärkelser;)KRam och voff från oss!!

Arlo sa...

Lilla O-fotn kan viinte få nog av, ellere Coco för den delen! Man kan pussas mycket med såna där små, antar jag. Jag har aldrig träffat nån sån. Alla är så attans vuxna i min släkt...

Gizmo sa...

Du är ju helt underbar med lilla O
Tänk vad duktig hon blivit. Det måste väl till stor del vara DIN förtjänst, eller hur ;-)
Du är sååå tålmodig.

Hillman sa...

Jaha, du har inte lärt dig hur man blir av med barn som blir väldigt närgångna. Jo, du förstår att när de börjar på dra i öronen, så ska du tvätta dem i ansiktet, du slickar dem frenetiskt runt mun och näsa. Då släpper de öronen och backar undan, jag har testat detta med framgång flera gånger, hihi. När matten säger åt dig, så tittar du oskyldigt och talar om att du skulle bara pussas, hihi.

Det där käket såg väldans gott ut, jag har fått sånt där men inte samma utan i en fyrkantig plåtlåda, hihi.

Taxpussar.