onsdag 20 oktober 2010

Ruttet!!!

Matte hade surfat in på Restaurangskolan Novisens hemsida igår, så hon bestämde sig för att bjuda husse på lunch idag.Dom hade Toast Skagen som förrätt. (Husse hade redan satt i sig halva innan han kom ihåg kameran)Sen kom det fram två elever till bordet och blandade till den ljumna potatissalladen som hörde till Munchenerscnitzeln.Oj, va dom smaskade i sig!Mangosoppan med vaniljparfait och passionsfrukt var säkert alldeles utsökt också!Vem tror ni fick passa huset???? Fy va ruttet!

6 kommentarer:

Arlo sa...

Men...det är inte sant...säg att det inte är sant! Genomruttet!

Sigge sa...

Ring Hundombudsmannen!!!!!!!!!
Men du kom just på nåt.......
Verkar ju som om Kasper ska ha superparty med sin mattes sparade servicepengar.
Där är i alla fall inte människorna bjudna!
Förövrigt så säjer matte att de med största säkerhet kommer att drabbas av hemska magplågor och i värsta fall svår förgiftning av förrätten!

Buttons sa...

ser inte ut som om det var några "noviser"på det där matstället. Ibland är det OK att stanna hemma och vakta huset tycker jag, det blir bara ännu roligare då matte kommer hem......puss puss

Hillman och Illerson sa...

Bad inte husse och matte om en doggybag, så du hade fått smaka på go'sakerna som de åt. Det hade i alla fall varit lite kompensation för att du vaktade huset. Som det nu blev så var det bara heltassigt, du borde anmäla tvåbeningarna till HO.

Tröstetaxkramisar.

Kasper sa...

Ja, fy tusan, och så berättade dom för dig också... För att du riktigt skulle sukta...
Håller med alla - definitivt dags för HO att träda in!

(Attans va gott allt såg ut, säger matte, som precis som vanligt missat det VÄSENTLIGA - att det inte ens fanns en doggybag!!!!!)

strövelstorpslagottona sa...

Vi håller med dej, alldeles genomruttet. Dom kunde ju i alla fall låtit dej slippa se bilderna.
I alla fall så voffar vi trevlig helg och pussar