fredag 22 oktober 2010

Kontraster

Ibland går det undan med väderomslagen.Igår var vi ute och promenerade i solskenet på hästvägen, och då träffade jag naturligtvis på ett par hästar där.Eftersom jag kommer ihåg vad Sigge sagt om hästars förkärlek för hundar, och att dom gärna tar sig en smakbit, smög jag mig förbi i diket utan att bli upptäckt.I morse var det alldeles kallt och vitt när vi gick ut.Skönt att hussen redan satt på vinterdäcken... Vinterkramar, Ludde!

6 kommentarer:

Wille sa...

Här är det också vitt, men inte lika mycket som hos dig. Däremot är det minusgrader, så snön lär ligga kvar till imorogn förmodligen. Lillhusse är jätteglad för snön, och jag har haft sko i den jag med.

Edith sa...

Oj vilket väderomslag. Hos mig är det fortfarande ganska varmt och soligt, men i morgon förespås regn hela dagen. Trevlig helg!

Arlo sa...

Här satte hussen nyss på vinterdäcken,när han åkte till jobbet kl 4 i går morse vräkte snön ner och han tyckte inte att det var kul alls att köra på sommardäck då. Fast nu är nästan all vår snö borta! Synd!

Sigge sa...

Bra Ludde att du lyssanr på mej!
Vill ju inte att du ska bli hästmonsterföda.
Idag äntligen så börjar äckelsnön försvinna.
I år uppskattar jag den inte alls.
Minns hur hemsk den var i vintras.

Kasper sa...

Hos mig finns fortfarande en del snö kvar, men nu regnar det. Det gläder matte. Jag är visserligen väldigt förtjust i lerpölar, men snö är faktiskt ännu bättre. Och regn är rätt obehagligt.
SMHI säger att det ska regna hela natten och hela dan i morgon också!!!!! Bläähh!

Hillman sa...

Ena dagen höst och nästa full vinter, ja vi håller med om kontrasten, här har vi en grön vinter men ack så kall.

Taxkramisar.