måndag 11 oktober 2010

Provdocka

Nu tror jag faktiskt att måttet är rågat! Matte har suttit vid symaskinen en hel del. Idag hade hon i stort sett fått färdigt ett förkläde till Coco. Jag har faktiskt inget emot att hon klipper och syr lite, men EN sak vänder jag mig emot!Jag tycker INTE om att vara provdocka, även om vi har nästan samma storlek! Omanliga kramar, Ludde

6 kommentarer:

Arlo sa...

Men stackars, stackars dig! Så förnedrande! Tur i alla fall att förklädet är urgulligt :-)

Kasper sa...

Nämen NU får dom väl ge sig!!!! Du är stor och stark och vacker och manlig (det där med att du pinkade på våran rygga har vi glömt, trots att du just påmint oss), så att att klä på dig ett TJEJ-förkläde - det tycker jag är botten!!!

Du kunde väl åtmistone ha fått ett BLÅRUTIGT!!!!!

Krävs väldigt mycket korv och köttbullar nu, som kompensation!!!!!!!!!

Elliot sa...

Meeen.... där går gränsen!!! Du har mina fulla sympatier, här är det ju rosa snuttefiltar som gäller. Nä du Ludde nu får vi nog ta i lite och visa vem som bestämmer.
Hälsningar från en som vet hur det känns....

Hillman sa...

Nu får du ursäkta men matte skrattar så hon knappt kan skriva åt oss. Du ser så förorättad ut med detta rödrutiga förkläde, stackars, stackars dig som måste sitta stilla. Vi skulle aldrig funnit oss i den behandlingen men du måste vara oerhört lydig och det är inte alla taxar. Hoppsa att du fick mycket köttebullar som tack för besväret, att vara fotomodell och provdocka tär på krafterna, din stackare.

Taxkramisar.

buttons sa...

jojo, det där är inte kul, jag förstår absolut att du inte gillar kläder..........jag ger min Matte massot med "arga blängar"och vägrar att ta så mycket som ett endaste steg om hon sätter på mig nåt blingbling........pus på svansen Ludde

Lukas sa...

Du är ju alldeles bedårande, Ludde. Jag förstår dock minen din. Så känner jag också när jag måste göra något som jag inte riktigt gillar.