tisdag 12 oktober 2010

Fika

Matte åkte iväg till gympan som vanligt och husse och jag vaktade huset. Han tyckte att det var för kallt för att cykla idag. Jag tror att han tyckte det var för kallt att sitta och fika ute. När vi hämtade matte vid stationen gick vi till Steve i delibutiken, dit jag får följa med.Han har en mysig kaffehörna, där vi slog oss ned.Det doftar alltid så gott där inne. Han har en labbe som jag har träffat några gånger, men hon var inte i butiken... Ostdoftande kramar, Ludde

9 kommentarer:

Sigge sa...

Med hänvisning till inlägget under!
När jag ser bilden så är jag extra lycklig över att matte inte kan sy!!!!!!!!!!
Men du vilken bra butik där du får komma in!
Fram för fler såna.
För övrigt så försökte jag ha semester idag.
Ähhhh jag föredrar lugna jobbardagar

Arlo sa...

Oj, vilken lyx! Gå på Café, minsann! Undras vad du snaskade på då?

Tessan sa...

Altså förlåt Ludde men jag fnittrar högt när jag ser dig som provdocka i förra inlägget...hur söt får man vara?? Hihi...:)
Men du, fika med matte och husse måste vara massa gånger bättre!!
Puss på din söta nos!

Kasper sa...

Ojojoj - tänk att du får komma med i en butik som till och med har en kaffehörna!
Måste vara en ovanligt mysig plats du bor på!
Ni ser ut att trivas gott, både du och husse. :)

Hillman sa...

Det där var bättre än föregående, för här får du i alla fall vara hund, min matte syr oxå ibland men jag hoppas att hon inte får några dumma idéer, hihi. Ostbutiken verkar bättre, va fick du att stoppa i magen då?

Taxkramisar.

strövelstorpalagottona sa...

Du var då bara så söt som provdocka. Och tänk att du får gå på fik, det är himla trevligt. Det får vi bara göra när vi är i Tyskland.
fikapussar

buttons sa...

oj vilket mys ställe, dit skulle jag också vilja komma.......puss på svansen

Edith sa...

Vilken mysig fikastund ni har. Visst är det bra när vi hundar får följa med in och fika. Det är väl inte så vanligt i Sverige.

Alyza med flock sa...

Förstår att du inte vill vara provdocka ;) Men följa med in på sådanna fik/affärer som ni har är ju jättemysigt...Det borde finnas minst ett sådant ställe i varje stad eller by i Sverige tycker vi!!! Tänk va mysigt :)

Ja det var skojsigt i skogen vid Mjölby BHK hände en massa där...Gillade inte dom två spökena som dök upp... Dom störde alla mina syskon med hörde jag...Måste varit spökträff där den dagen... Tur dom inte synts till i skogarna vi vanligen går i!!!