fredag 8 oktober 2010

Passat Bosse igen!

Idag har jag passat Bosse igen. HELA DAGEN! Det var riktigt kul. Jag får göra nästan vad jag vill där, och vi har promenerat en hel del också. Tyvärr har inte han någon digitalkamera, så jag får be husse ta några bilder nästa gång... Nattkramar, Ludde!

5 kommentarer:

Arlo sa...

Men jisses, heldagsjobb för dig! Då är du väl trött nu? Och kanske Bosse är trött också...

Hillman sa...

Kul att du har varit hos Bosse, där har du det bra när matte och husse är på äventyr. Vi har en Lillhusse och du har en Bosse, va bra då behöver ingen av oss vara själva.

Taxkramisar.

Edith sa...

Den där Bosse verkar vara en trevlig kompis! Ha' en bra söndag!

Kasper sa...

Det är faktiskt inte alla som har en digitalkamera - fast dom är väl inte så många? Min matte hörde absolut inte till dom första som skaffade sig en, tvärtom. Hon körde länge med sin gamla systemkamera och "gammal hederlig" film.

Bosse verkar ju vara en hyvens hundvakt, precis en sån som man kunde önska sig!

Hector sa...

Nämen det låter ju som en toppendag ju. Att göra vad man vill, ja eller nästan vad man vill är jättehärligt. Var Bosse jobbig att passa ? han verkar ju ha skött sig bra ändå.
Sedan är det ju som t ex Kasper skriver, alla har ju inte digitalkamera, så det är ju inget att bekymra sig över. Det blir nog säkert bilder en annan gång istället när någon känner för att fota lite.