torsdag 1 juli 2010

Nissebesök

Igår, på födelsedagen, kom Nisse cyklande ända från Bagarmossen.Han kom lagom för att dricka eftermiddagskaffe med mig. Sedan gick han och jag och husse till Garnudden och badade. Det var riktigt svalt och skönt med ett dopp.Medan vi badade hade matte gjort en Nizze-sallad, sa hon.Jag åt inte nåt av den utan fick oxfilé till middagskulorna, men Nisse tyckte det var kul med en "egen" sallad.Idag har matte fortsatt klippa mig med kökssaxen. (Ni skulle se mina taggiga öron)När vi hörde glassbilen i fjärran väntade jag tillsammans med matte på den.Jag tycker nog att våran väg skulle passa att heta Spireavägen istället. Glassiga kramar, Ludde

6 kommentarer:

Arlo sa...

Att dom släppte Nisse från Gubbängen...men dom kanske har andra gubbar där också så länge? Det var en väldans snygg väg du bor vid. Såna buskar har vi också, jag ligger under såna och spionerar som du kanske minns?
Känner du dig vuxen nu? Nattkram!

Kasper sa...

Oxfilé... Ludde, du skarvar väl inte nu? Nä, du tillhör ju inte direkt den skrytsamma typen har jag förstått, hehehe...
Men i alla fall - oxfilé...
Klart dom fick ha den där konstigtstavade Nissesalladen för sig själva då!
LUDDE! Säg åt din matte att låta bli att tagga dina öron!!! Du är väl ingen kossa heller, eller en ren, som måste märkas????

Daniel sa...

Så hääärligt med finbesök!!!

Lukas sa...

Jag får också den finaste maten...säger dom, men jag vet ju inte säkert. Igår fick jag kokt kycklingfilé, men oxfilé är ett strå vassare.
Jag har darrat hos Evas och blivit klippt. Så fort jag hörde hennes röst kröp jag och gömde mig bakom matte...den rösten glömmer man aldrig trots att hon försökte låta mjuk. Matte säger att hon är jättesnäll, men hon tvingar mig att stå på ett bord i timmar. Sen ojade sig matte i flera dagar över hur "fin Lukas blev". Jag tycker att du är mycket finare när din matte klipper dig lite då och då.....

Sigge sa...

Oooops det var inte illa med oxfilé!
Jag lovar att jag inte ska titta alltför närgånget på dina öron i Skottvång.

Becca & Olga sa...

vilket härligt sommrig sallad, blev det ngn glass sen då?